Jättineulepeitto halvalla (Kiinasta) | Cheap Chunky Knit

sunnuntai 30. syyskuuta 2018

/Say what you say about Chinese cheap products, but every once in a while you really get your money's worth. Like this chunky knit I have been craving for so long./


Syksyistä sunnuntaita! Puissa suhisee ja aurinko pilkistelee enää satunnaisesti pilviverhon takaa. Eilen piti kaivaa jo paksumpaa takkia esille, kun lämpömittari olikin yllättäin pakkasen puolella. Sisätiloissakin tuntuu olevan koko ajan hämärää, ja ensimmäiset jouluaiheiset sanat on jo bongattu mainoksista. Sinne se kesä meni. Saattaa olla, että jossain vaiheessa vielä palaan kesäisiin aiheisiin, kun on tässä tullut pidettyä taukoa kirjoittamisesta, mutta tänään aiheena on edullinen jättineulepeitto.
edullinen jättineule cheap chunky knit
Minähän tunnetusti olen kaikkien trendien suhteen sellainen perässähiihtelijä, kun haluan erityisesti näiden arvokkaampien juttujen suhteen makustella asiaa niin hyväksi, ettei sitten myöhemmin kaduta. Jättineulepeiton suhteen olin jo oikeastaan luopunut toivosta, sillä suomalaisissa verkkokaupoissa myytävät valmiiden peitteiden useiden satojen eurojen hintalaput eivät oikein mieltä lämmittäneet. Yritin myös kuukkeloida paksun langan hintaa jos sun mistä verkkokaupasta, mutta sama taloudellinen katastrofi olisi ollut niidenkin suhteen edessä. Lopulta ostin kasan halpoja fleecepeittoja aikeenani leikellä niistä paksua "lankaa" neulomiseen, mutta ennen kuin ehdin saada työn keväällä alulle, katkaisin itseltäni sormen. Että se siitä neulomisesta.
jättitorkkupeitto halvalla
No sittenhän minä kesän mittaan tutustuin Wishiin. Vaikka kuinka suhtaudunkin epäilyksellä kiinalaiseen halpatuotantoon, enkä ikinä tilaisi sieltä esimerkiksi kosmetiikkaa, päätin ottaa riskin törmättyäni tämän jättineulepeiton kuvaan. Peitolla kun oli hintaa vain 60 euroa  postikuluineen, mikä verrattuna kotimaisten sisustuskauppojen jopa 300 euron hintoihin tuntui riskinottamisen arvoiselta kokeilulta. Ja siinäpä se nyt on. Ja juuri sellaisena kuin kuvittelinkin. Ainoa asia, mistä tingin, oli valkoinen väri. Koska valkoinen voi tunnetusti olla hyvin monenlaista sävyä, en uskaltanut sitä valita, sillä epäilen palautuprosessin Kiinaan olevan sellainen työmaa, ettei siinä allekirjoittaneen hermot riittäisi. Tämä tummanharmaa yksilö on sen sijaan aivan täydellisen värinen. Peiton toimitus oli nopeaa, ja pelkäämiäni tullimaksujakaan en joutunut maksamaan. Johtuiko sitten siitä, että tuote oli lähetetty kirjattuna kirjeenä?
chunky grey knit
Kyllä kelpaa nyt viileänä syyspäivänä kellahtaa sänkyyn lueskelemaan,
grey scandinavian bedroom with a chunky knit


Ihanaa lokakuun alkua kaikille!


Seuraa blogia / Follow the blog

8 kommenttia

 1. Mullakin oli wishin peitto, mutta ei ollut hyvän laatuinen, vaan alkoi pörröytymänn aika pian. Tuo sun peitto on ihana ja väri kaunis. Olipa hauska törmätä jo toinen kerta tällä viikolla 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on tosiaan villaa tämä peitto, niin veikkaan myös, että ajan kanssa pörröytyy. Yllättävän vähän kuitenkin nukkaa, olin varautunut paljon pahempaan. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna kommentistasi. Nämä on nykyisin niin harvinaisia. <3

   Poista
 3. Uu, hyvältä näyttää. Itsekin pohdiskellut peiton tekoa, mutta koska tunnen itseni, niin luulen "puikkojen" hyvin pian aloittamisen jälkeen löytyvän kantavasta betoni seinästä, pystyssä. Valmiina hankkiminen on siis AINOA vaihtoehto. Kiva postaus...taidan eksyä tänne uudelleenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehhehe :D olisi saattanut omille puikoillekin käydä samoin.

   Poista
 4. Olen myös harkinnut peiton tilaamista wishiltä. Onko peitto pysynyt hyvänä? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta peitto on hintaansa nähden hyvä. Koska lanka on villaa, siitä irtoaa jonkun verran nukkapalleroita, mutta ei mitenkän haitaksi asti. Jos haluaa täysin sileän puuvillamaisen peiton, niin silloin tämä ei ole oikea ratkaisu, mutta jos etsii pehmeää ja vähän pörröistä, niin sitten on. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)