Edulliset volyymiripset Oulussa | Volume Lashes

maanantai 20. kesäkuuta 2016

 EDIT    - Studio Kauniina on lopettanut toimintansa. -

Niin se aika rientää. Kaksi viikkoa lomaa jo takana ja viikon päästä on edessä lähtö Italiaan. Yksi tämän viikon kohokohtia ennen reissuun lähtöä on kuitenkin ripsihuolto Studio KauNiinassa. Ripsien huollattaminen jos joku on kyllä joka naisen omaa laatuaikaa parhaillaan, varsinkin, jos kotona sattuu asumaan taukoamatta puhua pulputtava nelivuotias. Viime huollossa taisin rentoutua niin hyväksi, että tein kyllä jo nukahtamisten epävirallisen maailmanennätyksen, kun vajaan kahden tunnin aikana ehdin säpsähtää hereille ainakin viidesti. Siinäpä onkin yksi hyvän ripsihuoltajan (tai kampaajan tai hierojan) merkki. Osaa tunnistaa milloin asiakas on juttutuulella, ja milloin taas haluaa vain vaipua omiin ajatuksiinsa.
studio kauniina oulu
Viikko sitten käväisin vierailemassa Studio KauNiinan avoimien ovien päivillä. Studio sijaitsee mitä viehättävimmällä alueella Oulun Raksilassa, joka varsinkin näin kesällä on aivan upean tunnelmallista seutua. Sijainnin etuihin kuuluu se, että sinne on äärimmäisen nopeaa hurauttaa moottoritietä pitkin. Itsekin pääsen paikalle sekä kotoa että töistä alle kymmenessä minuutissa. Lisäksi pysäköinti on ilmainen, eikä keskustahoitoloiden tavoin joudu maksamaan parin tunnin huollosta vielä vajaata kymppiä päälle pysäköinnistä.
studio kauniina oulu
Avoimien ovien päivänä oli sekä vanhoilla että uusilla asiakkailla mahdollista tulla paikan päälle jutustelemaan Niinan, Saran ja Anskun kanssa ripsienpidennyksiin sekä rakennekynsiin liityvistä asioista, ja lisäksi paikan päällä oli tuotteitaan esittelemässä myös Mary Kayn edustaja sekä Party Liten edustaja. Eipä ole minunkaan kätöset ollut pitkiin aikoihin olleet yhtä pehmeät kuin oli Mary Kayn tuotteilla tehdyn käsihoidon jälkeen.
Studio KauNiinan etuihin kuuluu sijainnin ja loistavan palvelun ja ammattitaitoisuuden lisäksi ehdottomasti hinta. Kuluja karsimalla yritys pyrkii pitämään hinnat meille asiakkaille kohtuullisina, ja tämä jos mikä on hyvä syy valita juuri kyseinen hoitola. Olen kuullut monien nykyisin laittavan ripsienpidennykset yksityisillä henkilöillä, jotka pyörittävät toimintaa kotoaan käsin, mutta itse ainakin ehdottomasti haluan käydä nimenomaan koulutetulla ripsihuoltajalla, jossa saan kuitin palvelusta, ja voin myös luottaa siihen, että tuotteet ja välineet ovat asianmukaisia ja hygieenisiä. Itselläni on äärimmäisen herkät silmät, ja käytyäni nyt kevättalvesta saakka Studio KauniiNan Saralla olen ollut ripsiini erittäin tyytyväinen. Olen ehtinyt "ripsiurani" aikana käydä hyvinkin monella eri ripsiteknikolla, ja monen käsittelyn jälkeen olen joutunut kärsimään tunteesta, että  liimaa valuu silmään, mutta Saralla käydessäni ripsien kanssa ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Lisäksi kotipalveluihin verrattuna olen valmis maksamaan muutaman euron lisää myös siitä tietystä luksuksen tunteesta, kun kallistaa päänsä viihtyisesti sisustetun hoitolan oikealle hoitopöydälle.
Kukkuluuruu! Tämän kummempaa omakuvaa ei tällä(kään) kertaa tullut napattua...
Jos siis olet harkinnut ripsienpidennyksiä, käyhän tykkäämässä Studio KauNiinan Facebook-sivuista, missä Niina ja Sara ilmoittelevat joka viikko vapaista ajoista ja muista hoitolan kuulumisista.

1 kommentti

  1. Why people still use to read news papers when in this technological world everything is available on net?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)