Sisustusbloggaajan tunnustuksia | Warm and comfy

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

/I'm hiding from the winter. You'll find me covered with blankets in the corner of my sofa./Seuraa sarjassamme sisutusbloggaajan tunnustuksia. Meillä pidetään yleensä sohvan päällä arkisin vilttiä. En nyt sitten tiedä, onko tämä mikään uutinen, sillä voisin kuvitella, että missä tahansa lapsiperheessä, jossa on valkoinen sohva pidetään sen suojana useimmiten jotakin. Minä tosin en pidä vilttiä juurikan lapsen takia, vaan ennemminkin aikuisten takia, sillä olen hieman huolissani farkuista potentiaalisesti sohvaan siirtyvästä sinisestä värityksestä. Mutta asiaan. Joskus ne parhaat ideat nimittäin syntyvät aivan sattumalta. Kuvaillessani viime perjantaina huonekuusihankintaani tulin kiskaisseeksi sohvaa peittävän viltin pesuun ja heittäneeksi sohvaa aika ajoin peittäneen valkoisen taljan kaveriksi keinutuolissa rötvänneen harmaan taljan. Ensin olin ihan että ei, ei missään nimessä, mutta sitten olinkin jo vähän että joo, ehkäpä sittenkin. Viimeistään, kun illalla käperryin sohvaan lämpimien taljojen päälle ja vedin vielä torkkupeiton niskaan, totesin, että tämän lähemmäs en talviunipesää enää taida päästä. Minulla kun on tapana suunnitella joka syksy, että syön itseni pyöreäksi ja mukavaksi ja piiloudun talveksi talviunille. Koska työnantajani ei tätä ehkä ymmärtäisi ja ihmisen biologiakin saattaisi asiassa tulla hieman vastaan, pitää yrittää luoda tuo talviunipesä ihan tänne kotosalle. Täällä on kuulkaas nyt karvojen keskellä hyvä odottaa kevättä.


Löytyykö sieltä muita, joilla talven tulo ottaa yhtä koville?

2 kommenttia

  1. Tuo talja idea on hyvä <3 Itelläkin on ollut hankintalistalla just kyseiseen tarkoitukseen harmaat taljat, saiskohan sitä tälle talvelle nyt ne hankittua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma harmaa talja on aito talja, joka on muistaakseni ostettu Kodin 1:stä. Siellähän taitaa olla nytkin meneillään vielä pari päivää -30% kamppis, eli eikun shoppailemaan... :) Itse haikailen vielä sen täydellisen mustan yksilön perään, jonka bongasin niinkin yllättävästä paikasta kuin Jyskistä pari viikkoa sitten, mutta en raaskinut vielä ostaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)