Oman elämänsä huippumalli | Vagabond

perjantai 13. marraskuuta 2015

/All of the bloggers attending Bloggers' Inspiration Day by Indiedays were offered to get their picture taken by a real professional photographer. And what did we get to wear? Vagabond shoes and bags. Almost walked out of the scene still wearing mine./


*Yhteistyössä Indiedays ja Vagabond.*


Muistatteko vielä muutaman vuoden takaisen mainoskamppiksen nimeltä Oman elämänsä huippumalli? Olisikohan ollut Seppälän? No, muutaman viikon takaisessa Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa meille paikallaolleille tarjottiin tilaisuus leikkiä hetken aikaa sitä oman elämänsä huippumallia. Muotibloggaajille tällainen lienee ihan jokapäiväistä kauraa, mutta meille muille tilaisuus oli vallan kutkuttava. Jonossa kammattiin tukkaa ja puuteroitiin nenää ja pohdittiin yhteen ääneen, että kun eihän me nyt osata kyllä yhtään olla kameran edessä, mutta pakkohan se on käydä kokeilemassa... Tilaisuuden  meille tarjosi Vagabond, jonka syksyn ja kevään uutuuksia saimme kuvaustilanteeseen asusteiksemme valita.
Ja tällaiset minä valikoin pitkästä kenkä- ja laukkurivistöstä. Aivan mahtava veska, joka meinasi ihan väkisilläkin jäädä käsivarteen roikkumaan vielä kuvaustuokion loputtua. Saappaat olivat myös aivan huikean mukavat jalassa, niinkuin Vagabondin kengät aina. Aiemmassa postauksessa kirjoittelinkin kenkärakkaudestani Vagabondiin, ja harmittelin sitä, ettei ole tullut ostettua kenkiä aina useampaa paria kerrallaan, sillä nyt muutamien suosikkiparien alkaessa lopultakin vedellä viimeisiään, yritän kuumeisesti metsästää samanlaisia tilalle. 


Näytillä olikin melkoisen monta paria, jotka olisin voinut mielellään heti kassiini sujauttaa. Syksyn uutuuksista minua miellytti erityisesti useat upeat nahkaiset ja mokkaiset nilkkurit järkevällä korolla (jossa pystyy taiteilemaan itsensä kuraisen tarhan pihan poikki lasta hakiessa), mutta silti erittäin sirolla ja naisellisella silhuetilla. Itselleni kun kengissä ja laukuissa olennaisin seikka on ennen muuta käytännöllisyys ja mukavuus Vaikka melkoisen turhamainen nainen olenkin, en koskaan osta kenkiä vain siksi, että ne ovat kauniit, jos niillä ei sitten jaksa kävellä. Mukavuudessaan Vagabond peseekin suurimman osan kilpailijoitaan aivan kuusi-nolla. Laukulta edellytän (etenkin nykyisin, kun siellä kulkee omien kamojen lisäksi Jampankin tykötarpeet) riittävän suurta kokoa. Laukku ei myöskään saa olla liian arvokas, jotta sitä arjessa uskallan käyttää tarvimatta koko ajan pelätä sen tärveltymistä.
Vagabondin pisteellä kävikin melkoinen kuhina bloggaajien napsiessa kuvia Instagram-tilejään varten. Sinullakin on muuten mahdollisuus päästä osallistumaan Vagabondin kilpailuun. Käy tutustumassa Instagramissa Vagabondin ihanuuksiin hashtagin #vagabondindiedays2015 kautta. Valitse kuvista suosikkisi ja regrammaa kuva hashtagilla #vagabondindiedays2015#modernvagabond@vagabondshoes Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan 100 euroan lahjakortteja.

Mitkä Vagabondin uutuuksista on eniten sinun makuusi? Minä haluaisin ainakin nämä, ja nämä ja tämän ja...

*Postauksen kuvat Mikko Toiviainen (asukuva) ja  Julian Schröpel (tapahtumakuvat).

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)