Shades of Grey

torstai 6. elokuuta 2015

Ei meinannut millään malttaa olla laittamatta otsikon eteen sanaa fifty. No mutta se siitä. Tänään sain aikaiseksi kahlata läpi alakerran työ/makuuhuoneesta napsitut kuvat, joten luvassa on siis vähän laajempaa kuvakulmaa huoneen minimuutoksesta, kuten pari päivän takaisessa postauksessa lupailinkin.
Pidempään seuranneet tietävät, että kyseisessä huoneessa on noin 11 neliömetriä, ja minä olen kyllä onnistunut tehokkaasti käyttämään kaikkia ne hyväkseni. Kaikki tarvittavat toiminnot huoneeseen kuitenkin mahtuu, joten jos ei lasketa ahtaassa huoneessa imuroimisen tuottamaa päänvaivaa miinukseksi, huone on oikein käyttökelpoinen tällaisenaan.
Aina välillä haaveilen mahduttavani Jampan vaatteet varsinaisiin vaatekaappeihin, jotta lipastosta pääsisi eroon, mutta let's face it. Jos omia kamppeitanikin roikkuu vaatekaapin lisäksi kahdella eri rekillä, niin ei taida tulla tapahtumaan ihan lähiaikoina. Tämä Malm on kyllä loistokeksintö, sillä se mahduttaa sisäänsä melkoisen määrän tavaraa. Lipaston päällä asustelevat koruni ja lattialla erään värien suhteen hieman pakkomielteisen ihmisen sieltä täältä hamstraamia lahjapaperirullia.
Sänky on siis sijoitettu keskelle lattiaa, jotta huoneeseen saadaan mahdutettua kaikki tarvittava. Tosin miehenpuolen mielestä tuon minun ylimääräisen vaaterekin tarvittavuudesta voidaan olla monta mieltä.
 Lattialla on 140 x 200 matto, joka on vain puoliksi sängyn alla. Näinollen se ei haittaa  tuolin siirreltävyyttä työpöydän ääressä, joka on ikkunan lähellä.
Toisella puolella sänkyä on siis työpöytä, jonka ääressä työskentelyyn jää juuri passelisti tilaa (ainakin jos yrittää olla kovin paljoa kasvamatta leveyttä). Työtuolina on Eamesin DSR, joka on istuttavuudeltaan huippuluokkaa. Olen saanut vihiä, että näistä on valmistettu nyt muutaman sentin korkeampia versioita, jota palvelevat paremmin ruokapöydän istuiminakin. Se onkin yksi ikuisuushaave, kuten Pinterestin Dining-kansioistani voitte kenties päätellä.
Pöydän yllä olevassa String Pocket hyllyssä ei juuri vaihtuvia asetelmia nähdä, sillä hyllykkö palvelee ensisijassa käytännön tarpeita kannatellen kyniä, muistivihkoja, silmälaseja, kameran lisätarvikkeita ja niin poispäin.
Bestån sisällön sain muuten kesän aikana onneksi taas raivattua. Nyt löytyy taas kuitit oikeista mapeistaan ja muutkin härpäkkeet sieltä mistä pitää. Taulu hyllyn päällä on tehty sujauttamalla palanen lahjapaperia kehyksiin. Kun sopivaa printtiä ei ole vastaankävellyt, tämä palvelee väliaikaisratkaisuna oikein hyvin. 
Veikkaan, ettei miehenpuoli työhuoneessa istuskellessaan juuri tuikkuja sytyttele, mutta pitihän niitä muutama saada esille kuitenkin.
Karssonin vekkari palvelee yöpöydällä ajannäyttäjänä ja herättäjänä niinä aamuina kun ei todellakaan pysty nukkumaan pommiin. (Pitää muuten sellaista räminää, että herättää pahemmastakin koomasta tarvittaessa.)
Clas Ohlsonin metallikori on suuruutensa vuoksi mitä mainioin säilytin päiväpeitteelle ja viltille.


Suraavaksi olisi ohjelmassa puunata yläkerran makuuhuone, saapa nähdä mitä sinne kehkeytyy.


4 kommenttia

 1. kaunis huone. Mistä toi viltti on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltti on parisen vuotta vanha Marc 'O Polo Home-malliston viltti. Siihen aikaan Ellos möi vielä Marc 'O Poloa, mutta nyt en osaa kyllä sanoa, mitä kautta nykyisin löytyisi. Prismassa näytti olevan vastaavantyylisiä vilttejä ainakin hieman tummemman harmaana ihan vast'ikään, ja Kodin 1:llä Annon mallistoista löytyy myös samankaltaisia. :)

   Poista
 2. Ihana näköstä, oon kade! Mistä noita paperipusseja saa, haluun samanlaisen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusseja taitaa myydä useampikin verkkokauppa, mutta omani ostin Oululaisesta Lifestylenordic nimisestä liikkeestä, jolla on myös verkkokauppa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)