New in - Stylesnob & Ralph Lauren | ootd

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Monesti tulee mietittyä, että mihin ne minun kaikki rahani oikein menevät. Noh, rehellisyyden nimessä, tiedänhän minä. Siellähän ne roikkuvat vaatekaapissani. Muistaakseni Sinkkuelämää-sarjan Carriekin joskus rahahuolia murehtiessaan totesi ystävälleen: I like my money right where I can see it - hanging in my closet. Vaikka parin päivän takaisessa asupostauksessa kertoilinkin ostavani suurimman osan vaatteistani nykyisin edullisista ketjuliikkeistä, ei rakkauteni laadukkaita kenkiä ja laukkuja kohtaan ole valitettavasti ollut häivytettävissä äitiytymisenkään jälkeen. 
Joku saattaa muistaa pitkään kestäneen päättämättömyyteni uuden laukun suhteen. Jahkasin ja jahkasin ja kyttäilin alennusmyyntejä. Kriteerejä kun laukulle oli monta. Halusin, että laukku on aitoa nahkaa, sen täytyi olla niin tilava, että siellä mahtuu tarvittaessa kuljettamaan työpapereita, kantokahvan tuli olla sellainen, että laukkua pystyy kantamaan olalla, sillä kädet tarvitaan useimmiten vapaaksi Jampasta huolehtimista varten ja lisäksi laukussa täytyi olla päällä vetoketju. Kesällä vihdoin tärppäsi, ja Booztin aleista kotiutuin tämän Lauren Ralph Laurenin veskan, jossa kaikki vaatimukset täyttyivät. Myöskään 45 euron alennus normaalihintaan ei suinkaan haitannut. (Laukkua näyttää muuten edelleen olevan myynnissä.)
Toinen mitä olen etsiskellyt pitkään, on oikeasti hyväntuntuiset balleriinat. Vaikka kuinka korkoja rakastankin, käytännön arkielämä on useimmiten sellaista, että korkojen kanssa kulkeminen on jokseenkin epäkäytännöllistä. Kun Jampalla väsähtää voimavarat keskellä kaupunkia, ja hänet on ykskaks yllättäin kannettava sylissä ties kuinka pitkän matkaa, voin kertoa, että se ei ole mikään maailman miellyttävin juttu kymmenen sentin koroissa. Lueskelin joskus talvella jonkun bloggaajakollegan postauksen Stylesnobin unelmankevyistä balleriinoista. Kävin tuolloin tsekkaamassa tarjontaa, ja olin pyörtyä kupsahtaa kenkien hinnoista. Siellä ne pyörivät sadankolmenkympin tietämillä. Tarjoushaukkana kuitenkin bongasin juuri täydelliset väriset Stylesnobit 40 % alennuksella, ja tilasin popot testiin. Ja nehän olivat. Olivat ne. Upeat, Ihanat. Pehmeät. Mukavat. Ei hierrä eikä paina niinkuin kaikki vanhemmat (edullisemmat) balleriinani. Olen tainnut rakastua. 

       T-paita  Esprit    Hame /Vila  Kengät /Stylesnob  Laukku / Ralph Lauren   Kello / Michael Kors

Ja arvatkaapa kuka nämä laadukkaat (kröhhöm) asukuvat otti. No ihan allekirjoittanut itse radio-ohjattavalla kaukolaukaisimella. Sallinnette siis kummalliset tarkennuspisteet ja puolikkaan pään. Harjoitus toivottavasti tehnee mestarin tässäkin asiassa joskus. Kertoilen uudesta kaukolaukaisimesta myöhemmin lisää, siltä varalta, että joku muukin on tuskaillut sen asian kanssa, että Canon 1100D:hen ei varsinaisesti ole tarjolla langatonta kaukolaukaisumahdollisuutta. Mutta nyt pitää rientää, osteopaatti odottelee.


(* Linkit kaupallisia linkkejä)

3 kommenttia

 1. Ihana mustavalkoinen asu. Ja tuo sun hame! Onko se tämän vuoden mallistoa, mahtaisiko vielä saada...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi, ja hame on tosiaan ostettu reilu viikko sitten, eli on syksyn mallistoa. Ihastuin tuohon tyttömäiseen malliin, vaikka eihän tässä enää mitään tyttöjä ollakaan.:)

   Poista
 2. Kiitos Sandy :) Ollaanhan tässä tyttöjä, aina!
  Verkkokaupassa ei ollut mun kokoa enää, mutta myymälässä toki saattaisi vielä olla. Näyttää kyllä todella hyvältä sun päällä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)