Ryhtiä ruokailutilaan sisustustauluilla (ja alekoodi) | New In

torstai 25. heinäkuuta 2019

/New posters on the dining area wall./


Heipä hei. Tänään luvassa kakkososa yhteistyössä Poster Store- verkkokaupan kanssa. Koska minulla tunnetusti aina nälkä kasvaa syödessä, ei kotiin tietenkään riittäneet vain lapsenhuoneeseen saapuneet julisteet, vaan pitihän niitä hankkia vähän muuallekin. Valikoimaa selatessa kun mielessä alkoi jyllätä jos jonkunlaiset taulukollaasit ja asetelmat. (Jos käyt itse katsomassa Poster Storen inspiraatio-sivua, tiedät taatusti kohta mistä puhun.) Koska vaihtelen kuitenkin sen verran tiheään olohuoneen järjestystä, mikä olisi ollut ainoa järkevä paikka isommalle taulukokoelmalle päädyin valitsemaan vaihtelua ruokailutilan seinälle. Aiemmin ruokailutilassa on vallinnut kovin valkoinen tunnelma, joten lähdin kokeilemaan jotain uutta ihastuttuani tykkänään näihin mustanpuhuviin tanssijattariin.
la dolce vita blogi sisustus posterstore.fi
la dolce vita blogi ruokailutila sisustus
Joku ehkä muistaakin kun aiemmin tuskailin noiden tuolien kanssa ja haaveilin uusista, mutta jotensakin tuntuu, että jopa tuolit ansaitsevat paikkansa paremmin nyt, kun saivat vähän mustaa kaverikseen. Taulut on kyllä helppo ja edullinen keino muuttaa tilan tunnelmaa toisenlaiseksi, ja musta tausta tuntuu tuovan vähän lisää ryhtiä koko ruokailutilaan.
la dolce vita blogi posterstore.fi
la dolce vita blogi
Poikakin on muuten vasta aivan viime aikoina herännyt kyselemään, miksi meidän kodissa kaikki on niin kovin mustavalkoista. Yritäpä siinä sitten selittää tokaluokkalaiselle, että äidin sielu lepää värittömässä ympäristössä. Sen huomasi taas matkalta palatessakin, että niin ihanaa kuin lomailu onkin, oli riemunkirjavan hotellisisustuksen jälkeen ihana palata omaan mustavalkoiseen kotiin rauhoittumaan. Jep. Olen hieman kummallinen, tiedetään.
la dolce vita blogi mustavalkoinen sisustus sisustustaulut
Julisteilla sisustaminen on kätevää tällaiselle ihmiselle, joka helposti kaipaa vaihtelua. Kun on kerran hankkinut tilaan sopivankokoiset kehykset, on hyvin edullista vaihtaa ilmettä julisteita päivittämällä. Kun hankkii vielä pleksilasilla varustetut kehykset niinkuin nämä, jotka on Poster Storen omasta valikoimasta, on taulut niin kevyitä, että ne voi kiinnittää irrotettavalla tarrataulukoukulla seinään. Niinpä myös taulujen paikkaa voi helposti tarpeen tullen vaihdella ilman, että seiniin tarvitsee porailla reikiä. Minullakin on kehyksiä jo varastossa paljon, mutta tätä uutta 50 x 50 kokoista taulua varten hankin uudet kehykset, koska tätä kokoa ei ihan joka paikasta löydykään.
la dolce vita blogi mustavalkoinen keittiö
Jos edellisessä postauksessa jakamani alekoodi on päässyt vilahtamaan ohi silmien, niin iloksenne voin kertoa että koodi on edelleen voimassa, aina 6.8.2019 saakka. Eli syöttämällä koodin ladolcevita30 saatte 30% alennusta Poster Storen valikoimasta lukuunottamata Selection-osaston julisteita. Eikun selailemaan valikoimaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)