Työhuoneesta työhuone - että mitä?

maanantai 29. heinäkuuta 2019

/Now that I actually do some work in our home office, it needed a little bit of change./


Viimeistä postausta yhteistyössä Poster Store:n kanssa viedään. Nyt alkaa jo olla hoppu, jos sinäkin mielit päivittää edullisesti sisustusta. Kuten jo aiemmissa postauksissa kerroinkin, saat koodilla ladolcevita30 30% alennusta mahtavasta valikoimasta julisteita lukuunottamatta Selection-sarjan tauluja. Koodi on voimassa 6.8.2019 saakka. Tämän postaukset uudet julisteet löytyvät nyt siis työhuoneesta, joka oikeastaan vasta nyt vuosien asumisen jälkeen todella toimii työhuoneena. 
la dolce vita blogi työhuone vierashuone sisustus
Aiemmin työ/vierashuone on toimittanut vain nimellisesti työhuoneen virkaa, sillä minä kun olen varustanut myös päämakuuhuoneen työpöydällä ja tietokoneella. Useimmiten siis teen päivätyöhöni liittyvät hommat makkarin puolella, mutta ylimääräistä tuolia sinne ei enää mahdu jättisuuren sängyn vuoksi. Nyt kun olen alkanut päivätyöni ohessa tehdä Lifecoaching-valmennuksia, tarvittiin kotiin oikeasti huone, jonne voin pyytää asiakkaita saapumaan ilman että tarvitsee joka kerta häätää koko muu perhe pihan puolelle. Meidän hyvin kompaktinkokoisessa työhuoneessamme tämä tarkoitti järjestyksen pyöräyttämistä ympäri niin, että huoneen nurkkaan saatiin mahtumaan asiakkaalle tuoli. (Aiemmin huoneessa on näyttänyt mm. tältä.) Muutama postaus taaksepäin kerroinkin, että toinen yöpöytänä toimineista Kartellin Componibili-pöydistä muuttikin tämän seurauksena Jampan huoneeseen, kun työhuoneessa olevaa sänkyä piti siirtää lähemmäs kaapistoa. Poster Storen valikoimasta löysin kaksi ihanaa ja jotenkin juuri tätä coaching-työminääni puhuttelevaa taulua, joista toinen taulu muistuttaa minua koko elämän läpi jatkuvasta oppimisesta ja toinen kuvastaa minusta päässä villinä vilistäviä ajatuksia, joita käymme asiakkaiden kanssa läpi etsiessämme ratkaisuvaihtoehtoja elämässä juuri sillä hetkellä mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
la dolce vita työhuoneen sisustus posterstore.fi
I am still learning.
la dolce vita blogi valkoinen sisustus
la dolce vita blogi vierashuoneen sisustus posterstore.fi
Varsinainen tilaihme.
la dolce vita blogi vierashuoneen sisustus
Sänkyä ja työpöytää vastapäätä sijaitsevan senkin viereen sain juuri ja juuri järjestettyä tuolin mentävän nurkkauksen, ja nyt vielä pähkäilen siromman Eamesin Rar-keinun ja huomattavasti mukavamman Woodnotesin K-tuolin välillä, kumpaan asiakkaat saavat jatkossa pyllähtää.
la dolce vita blogi työhuoneen sisustus posterstore.fi
la dolce vita blogi sisustusjulisteet posterstore.fi
Eikö ole aika ihanat taulut?

2 kommenttia

  1. Ihania valintoja, todella rauhoittavia ja värimaailma sopii tilaan täydellisesti.

    VastaaPoista
  2. Kaunista! Mistä tuo pöydällä oleva harmaa pullomaljakko on? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)