Uutta sisustusta lapsen huoneeseen | The kid's room

tiistai 23. heinäkuuta 2019

/End of an era. We finally purchased a new bed for the boy, who is no more a teeny tiny little kid. He is a big boy now and needs a big(ger) bed./

* Postaus toteutettu yhteistyössä Poster Store:n kanssa*. 
*Postauksen lopusta löydät alekoodin.*

Niin päättyi taas eräs aikakausi. Pieni poika kasvoi isommaksi, ja oli aika luopua hyvin palvelleesta  Jolla-sängystä, josta niin kovin pidin. Vaikka sänkyä olisi ollut mahdollisuus kasvattaa pituussuunnassa aina kahteen metriin, alkoi sänky käydä liian kapeaksi ja matalaksi kasvavan tenavan tarpeisiin nähden. Samalla kun huoneeseen hankittiin uusi sänky, päivitettiin huoneen ilmettä myös uusien julisteiden osalta. Oli aika luopua vanhoista aakkos- ja numerotauluista, ja meille tarjoutuikin mahtava tilaisuus valita uudet julisteet kehyksiin Poster Store -verkkokaupan valikoimista.
la dolce vita blogi lapsenhuoneen sisustus poster store
Sängyksi valitsin sitten kuitenkin jo eräässä aiemmassa postauksessa pähkäilemäni Jyskin sängyn, jota en ensi alkuun uskaltanut ostaa, kun en mistään myymälästä löytänyt näytekappaletta. Koska se mitoitukseltaan, väritykseltään ja hinnaltaan kuitenkin parhaiten vastasi tarpeitamme, otin lopulta riskin ja ostin sängyn näkemättä, ja olen kyllä tyytyväinen ostokseen. Säilytyslaatikot alla ovat mitä mainioin jemma kaikelle sekalaiselle sälälle, mitä tokaluokkalaisen pojan huoneesta väistämättä vielä löytyy, ja betoninsävy sängyssä tuo mukavasti poikamaista rouheutta huoneeseen.
la dolce vita blogi pojan huoneen sisustus poster store
Julisteet Jamppa sai sen sijaan valita huoneeseen itse, ja melkoinen tovi meillä vierähtikin Poster Storen valikoimaa selatessa. Äitihän olisi tietysti valinnut jotain mustavalkoista, mutta Jampalla taisi olla tuoreessa muistissa lomareissulla vieraillussa merimaailmassa nähdyt hait ja muut eväkkäät, kun hän tiesi heti nämä taulut nähdessään haluavansa juuri nämä. Jamppa kaipasi myös vähän väriä huoneeseensa, kun muualla kodissa on niin kovin väritöntä, ja mikäpä sen paremmin sinne sopisikaan kuin poikamainen sininen sävy. Koska Poster Storen valikoima on todella laaja, oli mahtavaa, että sivuvalikosta löytyi erikseen listattuna lasten taulut, niin pystyi vähän rajaamaan valikoimaa, kun lapsen kanssa yhdessä koneella istuttiin. Minä yritin viimeiseen saakka vakuuttaa Jampan eräänkin eläintaulun hellyttävästä takapuolirivistöstä, mutta poika piti päänsä ja halusi valaita. Ja hyvä niin, sillä tauluthan istuvat harmaan sävyiseen ympäristöönsä aivan loistavasti. Olin muuten hyvin positiivisesti yllättynyt julisteiden laadusta. Olenhan aiemminkin sisustanut kotiani julisteilla, mutta nämä tuntuivat heti huomattavan paljon laadukkaimmilta kuin aiemmin hankkimani julisteet. Jälkikäteen vasta huomasinkin Poster Storen sivuilta, että heidän julisteensa painetaan taidegallerialaatuiselle paperille, joka on paksua ja kestävää, eikä kellastu ajansaatossa. Lisäksi käytetylle paperilaadulle on myönnetty vastuullisen metsäalan FSC-merkki,
la dolce vita blogi lastenhuoneen sisustus posterstore.fi
Sisustamisessa on aina sellainen sivujuonne, että yksi muutos johtaa toiseen, ja sängyn ollessa leveämpi jouduttiin huoneesta kantamaan ulos vanha Ikean Kallax-lokerikko. Tilalle Jamppa sai oman yöpöytänsä, Kartellin Componibilin, joka niinikään on juuri saanut lähtöpassit työ/vierashuoneesta (syy tähän selviää myöhemmin tällä viikolla). Jos joku ei muuten ole nähnyt, miltä huoneessa on aiemmin näyttänyt, voi entistä sisustusta kurkata vaikkapa täältä.
la dolce vita blogi lapsen huone sisustus posterstore.fi
Ja sitten alussa lupaamaani alekoodiin. Jos sinunkin kotisi kaipaa vähän uutta ilmettä, voi sitä helposti hankkia muutaman uuden julisteen avulla. Poster Store haluaa nimittäin tarjota lukijoilleni 30% alennuksen valikoimastaan koodilla ladolcevita30. Koodi on voimassa kaksi viikkoa tästä eteenpäin aina 6.8.2019 saakka, ja koskee kaikkea muuta valikoimaa, paitsi Selection-sarjan julisteita.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)