Yksinkertainen joulupaketointi 2018 | Simple Gift wrapping

lauantai 22. joulukuuta 2018

/No, no red wrapping paper this year either./

Meillä on räjähtänyt pommi. Merkkiä minä ja Jamppa. Kun viikko on ollut hieman hoppuisa, olemme kummatkin levitelleet sen seitsemän vaatekertaa pitkin alakerran tuoleja (minä) ja lattioita (Jamppa). Koska siivoaminen ei kuitenkaan innostanut, päädyimme aamutuimaan köröttelemään kohti Haaparantaa ja Ikeaa. Tokihan on järkevämpi ajaa kaksi tuntia suuntaansa ostamaan muutamaa pahvista säilytyslaatikkoa kuin suostua maksamaan postikulut... mutta sainpa sentään kuunneltua automatkalla loppuun Idiootit ympärilläni-teoksen (lämmin suositus), mikä siivoamisen välttelyn lisäksi selkeästi osoitti automatkan vaivan arvoiseksi... Onnistuin perjantaina muuten lopulta kuvaamaan tämän vuoden lahjapaketitkin Jampan ollessa vielä koulussa. Paketointi-ideoita en tullut tänä vuonna poikkeuksellisesti postanneeksi, mutta viime vuoden pakettini löytyvät täältä ja  aiemmat paketointivinkkejä sisältäneet postaukseni voi bongailla vaikkapa täältä), mutta tällaisilta siis omat paketit tänä vuonna näyttävät. Eli edelleenkään en lämpene punapohjaisille pukkipapereille, mitä simppelimpi, sen parempi (myös pakkaustaitoni huomioiden).
la dolce vita blog silver gift wrapping christmas
la dolce vita blogi yksinkertainen joulupaketointi
la dolce vita blogi joulu 2018
Kortitkin noudattelevat samaa tyyliä. Kollegani kertoi juuri äimistyneenä ostaneensa tyttären varainkeruuta kannattaakseen valmiita joulukortteja, joista jäi puolet käyttämättä, kun ne olivat mustia. Ja minua nauratti. Meitä on niin moneen makuun.
la dolce vita mustat joulukortit
la dolce vita blog christmas 2018
Nyt on paketit taas visusti saajaltaan piilossa. Toivotaan, että sisällöt on mieleisiä, kun niitä ylihuomenna päästään aukomaan...


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)