Christmas Countdown - Paketointi-ideoita

perjantai 1. joulukuuta 2017

/I decided to challenge myself to do a little Christmas countdown or a Christmas calendar for the blog. The next 24 days will be filled with Christmas posts from table setting to gift ideas and healthier Christmas treats. Welcome to follow!/Hohoho. Uskottava se on. Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja kaikki lapset ja lapsenmieliset pääsevät aukaisemaan ensimmäisen kalenterin lukkunsa. Tämä kunniaksi päätin haastaa itseni toteuttamaan joulukalenterin myös täällä blogin puolella, ja kunnianhimoisena haasteena onkin postata joka päivä jouluaattoon saakka jotain jouluun liittyvää joulukattauksesta lahjavinkkeihin ja joululeffoista terveellisimpiin jouluherkkuihin. Terveuloa siis mukaan fiilistelemään lähestyvää juhla-aikaa.

Tänään lähdetään liikkeelle jo perinteeksimuodostuneella paketointipostauksella. Aina ennen joulua Pinterestini alkaa kuin itsestään täyttyä mitä upeimmista lahjakääreistä, ja vaikka omat paketointitaitoni ei aivan moisiin luomuksiin yleensä yllä, saa näistä aina hyviä vinkkejä kunkin joulun teemaksi. Kahden aiemman vuoden paketointivinkit läydät täältä ja täältä.

simple giftwrapping
Klassinen iso rusetti. Tavallinenkin pakkauspaperi muuttuu salonkikelpoiseksi riittävän isolla rusetilla, joka on mielellään kankainen perinteisten pakettinarujen sijaan.
joulupaketointi

Samaa paketointipaperia voi aivan hyvin käyttää myös lasten lahjojen paketoimiseen, kunhan tekee paketista muuten leikkisän. Piparminttutikkari maistuisi ainakin meidän tenavalle taatusti. eikä haittaisi yhtää, vaikka paketti ei muuten olisi riemunkirjava.
kaunis yksinkertainen paketointi
Keep it simple. Yksivärinen paperi ja muutama kiepautus punottua narua ympärille riittää. Yksinkertainen paketointikortti kruunaa lahjan.
modern giftwrapping
Sama idea, vähän lisää höysteitä. Kultanauha juhlistaa simppelin paperin.
beautiful giftwrapping ideas
Itse olen tämän lähestyvän joulun alla jostain syystä eriyisen ihastunut kullansävyihin paketoinnissa, vaikka yleensä värini on ollut enemmän hopea. Monista paikoista saa joulun alla joulukoristeita jo alle puoleen hintaan, joten miksipä ei  ostaa muutamaa pakkausta palloja, jotta voi koristella niillä ne rakkaimpien ystävien lahjat. Tai vielä parempi idea on suhauttaa itse kerätyt kävyt kultamaalilla ja koristella paketti niillä.
paketointivinkkejä
Toimiihan se edelleen kyllä myös harmaa ja hopeakin.
golden giftwrapping
Lisää kultaa. Kultalankaa, kulkusia, kultaisia pallotarroja ja mikseipä vaikka höyhenkoristeita.
mustakultainen paketointi
Glitteriä. Pakko rakastaa. Jos vaan onnistuisi leikkaamaan yhtä kauniita kirjaimia, niin tämä voisi toteuttaa vaikkapa liimaamalla hilekäärepaperia hieman vahvemmalle kartongille. Itsehän olen jo kuukausi sitten napannut rullallisen kultahilepaperia mukaan Prisman reissulla. Oletteko muut huomanneet, että Prismoissa on erittäin hyvä valikoima lahjapapereita yksinkertaiseen makuun?

Askartele ja näperrä. Tämä on ihana, Ja kertoo taatusti saajalleen, että hän on arvokas. Niin arvokas, että olet nähnyt vaivaa näperrelläksesi hänelle tällaisen.
all white giftwrapping
Kaikki, jotka tuntevat rakkauteni kokovalkoiseen ymmärtävät, miksi sydämeni ykähti erityisesti juuri tälle paketille. Kaikessa valkoisuudessaan täydellinen. Eihän tätä raaskisi edes antaa pois. <3
Ideoiden alkuperäiset äidit ja isät löytyvät täältä, kiitos inspiraatiosta!


Seuraa blogia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)