Yksinkertainen lahjapaketointi - mistä löytää yksinkertaiset lahjapaperit-vinkki | Giftwrapping

maanantai 18. joulukuuta 2017

/So I'm allergic to colors. That is why even the kid's presents look like this. But simple is beautiful. At least I think so./


Lahjat on paketeissaan ja odottelee erinäisiin paikkoihin jemmattuna aattoa. Suurin osa paketeista menee tietysti Jampalle, joka näin äidin näkökulmasta elää juuri suloisinta jouluaan. Kun usko Vanhaan Valkopartaan on vielä voimissaan, mutta muuten on jo aika iso on aika hellyttävää seurailla pienen miehen joulunodotusta. Tonttujen jälkiä on nähty pihalla jo moneen kertaan, ja riputettuani Housedoctorin joulusukat (joiden ostoa suunnittelin täällä) esille, hipsutteli meillä seuraavana aamuna tukka pörrössä lähes varpaisillaan eräs unenpöpperöinen poika varovasti kurkistamaan sukkaan, josko sinne olisi jotain jo ilmestynyt, vaikka etukäteen hänelle kerroinkin, että sukkaan varmaan ilmestyy lahja vasta aattoaamuksi. Pipareita on leivottu ja koristeltu ja joulukortteja askarreltu, ja suurta riemua riitti koko perheelle myös tanssikoulun joulunäytöksestä, jossa meidänkin pieni breikkarin alku pörräsi lavalla ison yleisön edessä. 

Päivän aiheena oli Jampan joulunodotusen sijaan kyllä se paketointi, joten palataanpa aiheeseen.
valkoinen lahjapaketti
Väriallergisena äitinä paketoin myös Jampan lahjat ykinkertaisiin kääreisiin, joista virallisesti vain yksi esittää olevansa joulupaperia. Kultaisin ja hopeisin kuvioin kuvioitu valkoinen paperi on Prismasta, ja oli muuten riittoisa rulla. Suosittelen. Valkoinen paketointipaperi on Clas Ohlsonilta, mistä yleensä löytyy ympäri vuoden näitä simppeleitä pakkauspapereita ja hopeinen taitaa olla viime talven löytöjä Stokkalta. Pakettikortteja syntyi monenlaisia. Osaan laitoin valmiit kortit (kuten alla olevassa kuvassa), mutta osaan leikkelin vaan kartongin palasia, joita koristelin kuvioteipeillä. Hetkellinen oivallus syntyi, kun muistin joskus taannoin ostaneeni Tigerista tuollaiset leimakirjaimet, joilla oli kätevä kuvioida lahjan saajan nimi joko korttiin tai suoraan pakettiinkin.
white giftwrapping paper valkoinen lahjapaperi
mustavalkoinen lahjapaketointi
Alla oleva musta paperi samoin kuin perinteinen ruskea pakkauspaperi löytyy myös Clasulta, ja siksak-kuvioinen on myös Prisman löytöjä. Lahjan kuin lahjan juhlistaa pakettinarua paremmin juuttinaru tai kankainen rusetti. Osaan lajoista päätyi muuten pakettikortiksi ihan vaan kartongista leikattu sydän saajan nimikirjaimella varustettuna.
kultainen lahjapaperi
Tämän kultaisen paperin kassa meinasi sen sijaan palaa tykkänään käämit. Kultapaperi kun on tosissaan paksua kuin tapetti, eli se ei tahdo millään asettua muotoonsa, ja lisäksi hilepintaan ei tarttunut mikään määrä teippiä. Päädyin lopulta niittaamaan nitojalla lahjan päädyistä paperit kiinni. Tämäkin hermojenkasvattaja löytyy Prismasta. Jos muuten asut täällä pohjoisessa, ja sinulla tulee käytyä Haaparannan puolella, niin poikkeapa ensi kerralla Ica Maxiin. Siellä on aivan loistava valikoima juuri tällaisia yksikertaisia lahjapapereita ja muita pakkaustarvikkeita, ja todella edullisesti.
black and white giftwrapping
valkoinen lahjapaketointi
Tällaisia lahjoja löytyy siis tänä vuonna kuusen alta. Ja niin, miltäs se kuusi tää vuonna näytää, siihen pieni kurkkaus vielä lopuksi.
valkoinen joulukuusi white christmastree

Ps. Kurkkaapa mainiot alevinkit eilisestä postauksesta. Tänään tilaamalla pakettikin ehtii vielä jouluksi perille.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)