Sisustusvuosi 2017 ja Uuden Vuoden Lupaus

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

/ This year has come to an end and it is time to start a new fresh one. Today I thought I'd take a look back through one picture from every month of the year gone by./


Hyvää Uuden Vuoden aattoa! Täällä ollaan elelty kynttilänvalossa ja hissuteltu koko viikko jouluaatosta lähtien villasukissa ja yogapantseissa (koska joustovyötärö) ja vedelty herkkuja kaksin käsin. Tuntuu ihan hassulta kaiken sen kiireen jälkeen tällainen totaalimuutos täyteen kiirettömyyteen, (liian) pitkiin yöuniin ja ihanaan joutilaisuuteen. Herkuttelun lisäksi ollaan Jampan kanssa katseltu lasten leffoja, pelailtu uusia pukin tuomia lautapelejä sekä pleikkaa ja kestitty vieraita ex tempore-lihapulla-aterialla. Pääsipä jopa käymään niin, että minäkin vedin yhtenä päivänä luistimet jalkaan kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen (ja selvisin vieläpä hengissä koitoksesta). Tänään juhlitaan Uuden Vuoden alkamista ampumalla ensin raketteja pienen miehen riemuksi ja suuntaamalla sitten illan viettoon ystäväpariskunnan luokse. 

Vuoden viimeisen päivän kunniaksi päätin toteuttaa katsauksen kuluneeseen sisustusvuoteeni. Viime vuosina uusien hankintojen määrä on koko ajan vähentynyt, sillä kotoa alkaa aika lailla löytyä kaikki tarvittava (ja vähän enemmänkin), eikä sisustusmaku enää kovin heilahtele, joten suuria muutoksia ei kuvissakaan ole havaittavissa. Tällainen vuosi on kuitenkin takana.

scandinavian living room
Tammikuu 2017 alkoi perinteisellä karsimisella sisustuksen suhteen ja ihana valo alkoi jo pikkuisen kajastaa ikkunasta.
white homeoffice
Helmikuussa karsittiin työpisteellä. Tidy desk tidy mind.
grey and white living room
Maalikussaa ei blogiin tallentunut sisustuskuvia, sillä maaliskuu on perinteisesti kevään toiseksi kiireisintä aikaa työssä, ja silloin tahtoo aina bloggaaminen jäädä jalkoihin. Mustavalkoista silloin kuitenkin tuttuun tyyliin kotosalla oli.
white living room decor easter
Huhtikuussa vietettiin pääsiäistä, ja olohuoneessa oli näkösällä harvinaislaatuista väriä.
musta asetelma
Toukokuussa sitten taas paiskittiin töitä oikein olan takaa, minkä lisäksi jälkikasvu sairasti oikein urakalla. Sisustusrintamalla oli siis silloinkin vähän hiljaisempaa.
black and white kid's room decor
Kesäkuussa siivottiin Jampan huonetta... ja todettiin, että tällä tavaramäärällä ei kovin siistiä saa aikaiseksi. Teinivuosia odotellessa.
light colours in the living room
Heinäkuussa elämä siirtyi ulos, oli rantapäiviä, festarireissuja ja Tallinnan matkaa. Kotona vallitsi hyvinkin hrvinaislaatuisen vaalea meininki. Mutta oi, mikä valon määrä. Tule jo kesä!
home office decor
Elokuussa palattiin sorvin ääreen, ja siirtymäriittinä järjesteltiin taas työpistettä.
grey and pale pink in the bedroom decor
Syyskuussa yöpöydät vaihtelivat talossa paikkaa, että sain kasattua asetelman oman sänkyni viereen joogapaikkaani piristämään.
white bedroom decor
Lokakuussa vierashuoneessa vaihtui järjestys ja mustan sijaan huoneen vallitsi hetkeksi valkoinen.
black and white dining area
Marraskuussa nautiskelin vielä hetken aikaa karsitusta ympäristöstä ennenkuin aloitin jokavuotisen jouluhärdellin, joka johtaa joka kerta samaan lopputulokseen. Kaikki pinnat on kuorrutettu koristeilla.
christmas decor in white and grey
Joulukuussa postailin ennätysmäärän muun vuoden tahtiin nähden, ja omaksi suosikkisisustushetkekseni joulukuussa nousi tämän kuvan seesteinen vaalea hetki. 


Mutta nyt pitää laittaa hösseliksi. Kaupassa on käytävä, ulkona olisi hyvä piipahtaa hetki, ruoka pitäisi laittaa ja kynnet lakata ja ja.... STOOOOP! Asia kerrallaan. Yksi Uuden vuoden lupauksistani on pysäyttää itseni aina kun alan listaamaan liikaa tekemisiä nin, että tunnen kuinka lihakset alkaa pingottua ja hengitys tiivistyä. Sanon aina Jampallekin kun edessä on joku hänen mielestään aivan liian isoa tehtävä (niinkuin astianpesukoneen tyhjennys, mikä on hänen kotityönsä), että mitenkäs se elefantti syödään? No pala kerrallaan tietysti. Ja siinäpä tavoitetta itselle ensi vuodeksi. Hoidetaan hommat. Mutta pala kerrallaan. Tämän päivän ensimmäinen pala voisi olla vaikkapa pukeutua päivävaatteisiin ensin.

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille!
Seuraa blogia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)