Lahjaideat sisustajalle

tiistai 12. joulukuuta 2017

Kohta alkaa olla hoppu, mikäli haluaa tilata lahjoja verkkokauppojen valikoimista. Vaikka lahjat saattavat lähteä nopsakkaan liikkeelle lähettäjältä, saattavat ne silti viipyä Postin uumenissa näin ruuhka-aikaan pitkäänkin. Tänään siis tarjolla muutamia lahjavinkkejä kaikille sisustajille, kotoilijoille ja innokkaille järjestyksenylläpitäjille erään lempikaupoistani, eli Finnish Design Shopin valikoimista ja tuttuun tyyliin kaikki poiminnat ovat sellaisia, joiden paljastumista omistakaan paketeistani en panisi lainkaan pahakseni.

lahjavinkit sisustajalle1. Design Letters mukit saajan omalla nimikirjaimella ovat varmasti toivottu lahja modernin sisutamisen ystävälle, eikä maksa liikoja antajallekaan. Näitä sa nykyään myös ihanina mustina.
2. Sama koskee sarjan keittiöpyyhkeitä.
2. Luksuksen ystävälle Georg Jensenin Cafu-maljakon kullansävyisenä saa nyt huimaan alennushintaan.
3. Hayn ihana Crinkle torkkupeitto harmaana sopii kotiin kuin kotiin
4. Minulle kelpaisi nämä Tangentin ecosertifioidut laatupesuaineet hienopesuun, huuhteluaineeksi ja tahranpoistoon. Kyllä kelpaisi pitää pulloja esillä pesikoneen vieressä.
5. Skultunan ylellinen tuoksukynttilä. Because we are worth it, right?
6. Design Letters seinäkalenteri on niin simppeli, että sopii pelkistetynkin kodin seinälle ja samaan pelkistettyyn tyyliin löytyy vihdoin myös perhekalenteri (jei!)
7. Itse haluan ehdottomasti saada myös tämän viikkokalenterin. Mitä muuta voi listojen rakastaja enää toivoa?
8. Tälle reseptikirjalle olisi myös käyttöä. Minusta on aivan liian hidasta kaivella hyviä reseptejä joka kerta netistä tai sähköisistä kansioistani. Kyllä joissain asioissa vaan vanha keino on parempi kuin pussillinen uusia.
9. Hayn Flowerpot-ruukku. Yksinkertainen, monikäyttöinen, kaunis. Eli siis täydellinen.
10.Design letters muistitaulu (ja kirjaimet). Ja lahjansaajalle valmiiksi väsätty viesti tauluun.
11. Marimekon Räsymatto-esiliina olisi myös modernille kotoilijalle passeli lahja, jota kehtaisi roikottaa esilläkin. Minä en ainakaan koskan käytää karmeaa sinistä essuani kun se on piilotettu niin syvälle kaappiin, etten edes löydä sitä.
12. Saana ja Olli Myrskyn Jälkeen- sisustustyyny. Koska sisustustyynyt. <3


Tällaisin vinkein tänään, ja kuten huomaatte, designin ystävääkin voi ilahduttaa aika edullisinkin paketein. Kaiken ihanan ja kauniin ei aina tarvitse olla myös kallista.
(* Sisältää kaupallisia linkkjä.)


Seuraa blogia


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)