Hopeanharmaa joulu | Christmas in grey

maanantai 11. joulukuuta 2017

/This Christmas is going to be a mixture of white, grey and silver./


Crashandburn. Kas noin, Tunnustin, En pystynyt ihan postailemaan joka päivä jouluaattoon saakka niinkuin uhosin, mutta kerrankos sitä on ihminen erehtyväinen. Varsinkin jos sattuu käymään pikkujouluissa ja valvomaan pikkutunneille nin, että pikkuisen sitten väsyttää pari seuraavaa päivää. Mutta täällä ollaan taas. Tänään kurkistellaan olohuoneen tämän joulun väriteemaan. Päätin tänä jouluna jättää mustan vähän vähemmälle ja kaivelin sohvatyynyarkistoistani harmaat päälliset esille. Elloksen parin vuoden takainen Poro-tyyny jaksaa edelleen myös ilahduttaa, ja on jotensakin varsin jouluinen ilman, että joulua tarvitsisi alleviivata punavihrein sävyin tai ho-ho-ho-tekstein.

harmaavalkoinen joulusisustus
white and grey scandinavian christmas decor
Saatan olla myös hieman rakastunut tuohon Jyskin edulliseen metallikuuseen. En taida raaskia luopua siitä joulun jälkeenkään.
valkoinen olohuone joulu
Oletteko muuten muut saaneet noita eukalyptuksen oksia pysymään hengissä pidempään? Minulla ne aina ottavat ja kuivahtavat pystyyn, enkä osaa sanoa onko vika siinä, että meillä on melko korkea lämpötila kotona (koska viluvarvas) vai pitäisikö oksia jaksaa vähän tiheämmin viiltää uuden imupinnan aikaansaamiseksi...
vit jul inredning
Aika minimalistisiselta näyttää meidän joulukoristelut näissä kuvissa, mutta totuus on kyllä toinen. Katsausta toiseen suuntaan tulossa sitten toisella kertaa.
white scandinavian livingroom
valkoinen olohuone sisustus
Näissä uvissa kuusi on muuten vielä koristelematon. Instan seuraajat tietävätkin jo, että eipä ole enää. Muutama hätähousu joulun suhteen kun asuu samassa osoitteessa... Huomaatteko muuten mitään kummallista olohuoneessamme? No mattohan sieltä puuttuu. Matto lähti joulupesulle ja on reissussa kaksi viikkoa. Vaikka kuvissa matoton olohuone näyttää aika kivalta, on kyllä melko orpo tunne istahtaa paljaalle lattialle tv:n ääreen. Jampan aamupukeutumisia varten olenkin heittänyt yhden taljoista lattialle, ja minimies onkin aamuisin aika huvittava näky yrittäessään pysytellä visusti taljan puolella ettei vaan varpaat saatika sitten muut ruumiinosat osuisi viileään lattiaan...Seuraa blogia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)