Hyasintit lasissa ja hyasintin hoitovinkki

perjantai 8. joulukuuta 2017

Jipikajei! Perjis. Ja vieläpä pikkujouluilta. Ohjelmassa siis vaan pikaiset alkavan viikonlopun toivotukset, ja vinkki hyasinttien esillepanoon. Harvalta löytyy riittävän pientä suojaruukkua hyasintille, joten vinkkaanpa siis, että hyasintille juuri passeli suojaruukku on juomalasi. Multineen tai ilman, kuinka nyt kukanenkin tykkää. Jos varistat mullat pois niinkuin minä tein, kannataa hyasintin juuria välillä hieman kostuttaa, etteivät pääse ihan kuivumaan. Jos mullat jättää paikalleen, riittää hyasintille kertakastelu, ja silloinkin vain pieni loraus vettä. Muutenhan hyasintti saa kaiken tarvitsemansa energian sipulistaan, ja liika kastelu saa sen vain kasvattamaan julmetun pitkän varren.
Omat hajusinttini laitoin näin ensi erässä Hobstarin kauniisiin kristallimaisiin laseihin, mutta varsinkin ilman multaa ruukuksi käy lasi kuin lasi. 

hyasintti hobstar-lasissa
joulusisustus
Talvi pääsi taas yllättämään kuvaajan. Tai lähinssä pimeys siis. Ihan ei ehtinyt kuvia napstaista niiden kahden valoisamman minuutin aikana, mitä päivässä ehti olla...
joulukoti
hyasintin hoitovinkit


Rentouttavaa viikonloppua!Seuraa blogia

1 kommentti

  1. Ihanat nuo Hobstarin lasit ♥ Hyasintti kuuluu jouluun ja melkein joka vuosi niitä myös ostan kotiimme. Välillä aina kuitenkin mietin tuota kastelua. Miten se nyt olikaan? Kiitos ohjeistuksesta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)