Edullinen pellavapäiväpeite | Dark linen

lauantai 12. elokuuta 2017

/ I have been craving for a linen bedspread for a long time, but as you know, they are all awfully pricy... Finally I got lucky and found one from HM Home and with a sale tag on it, it was very cheap. It doesn't cover all of the bed, but it doesn't really matter because it actually looks more relaxed just as it is, covering only half the bed./Pellavapäiväpeite on ollut ostoslistallani jo pitkään, mutta vaikka mistä alemyynneistä sitä olen metsästänyt, ei muutaman kymmenen prosentin pyöristys ole paljoa lohduttanut, kun lähtöhinta on yleensä pyörinyt lähempänä kolmeasataa. Sänkymmekin on mokoma 180 cm leveä, eli jos olisi halunnut koko sängyn peittävän peitteen, olisi se täytynyt teettää, sillä mikään valmismittaisista peitteistä ei olisi oikein riittänyt.
pellavapäiväpeite
Lopulta luovuin tavoitteesta löytääkään koko sängyn peittävä peitettä, niin johan löytyi edullisempikin vaihtoehto. Siltikin vielä pihiys iski, ja kyttäilin ja kyttäilin löytämääni peitettä, kunnes se vihdoin tupsahti alennukseen. Hintaa peitteelle jäi noin 35 euroa. Ei paha. Kokonsa puolesta voin tarvittaessa käyttää tätä ohutta pellavapeitettä myös pöytäliinana, jos syksyn iltojen tummuessa tekee mieli laittaa vähän dramaattisempaa kattausta ruokailutilan puolelle.
pellavapäiväpeitto
Aimpaa kokemusta näistä HM Home sarjan pellavatuotteista minulla onkin juuri yhden pöytäliinan ja muutaman lautasliinan osalta, ja ainakin niissä laatu on ollut todella priimaa, eivätkä liinat ole menneet pesuissa miksikään. Pellava materiaalina sopii täydellisesti tällaiselle silityskammoiselle, kun sillähän on oikein lupa näyttää hieman ryppyiseltä ja rennolta.
pellava päiväpeite hm home
Värin kanssa sen sijaan tuskailin pidempään. Jostain syystä haalean vaalean pellavanruskea yritti kovasti saada minua tilaamaan itsensä, mutta lopulta tulin järkiini ja totesin, että kyllästyisin siihen luultavasti hetkessä. Tämä tumma antrasiitin harmaa se sijaan on niin lähellä mustaa, että lunastanee lienee vakioasukkaan paikan kotonamme.
day birger et mikkelsen home tyynyt
Nämä Day Birger et Mikkelsenin tyynyt päätyivät sänkyäni somistamaan taannoisen yhteistyön tiimoilta Oululaisen sisustusliikkeen Maja, Decor & Lifestyleshopin kanssa ja ovat jaksaneet ihastuttaa minua koko kesän.

harmaa makuuhuone grey bedroom
Muuten makuuhuoneen sisustus ei ole juurikaan muuttunut vuoteen. Vaikka kuinka haluaisin vaihtaa verhot valkoisiin, olen todennut mustat pimennysverhot välttämättömäksi edellytykseksi laadukkaiden yöunien kannalta, etenkin, kun makkarin ikkunat ovat aurngonnousun suuntaan. Joskus joutuu sisustussilmä väistämään käytännön tarpeiden edeltä, joten näillä mennään.
linen bedspread hm home
Työn alla on muuten tällä hetkellä peräti kolme kirjaa ja yksi äänikirja. Oi kun saisi jostain vuorokauteen lisää tunteja, että ehtisi tehdä kaikkea mitä haluaa.
grey scandinavian bedroom

Ihanaa viikonlopun jatkoa! Tänä yönä saakin jännätä saapuuko ennustettu ukkosmyrsky häiriköimään yöuniani...
Seuraa blogia


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)