Työpöydällä | Home office details

tiistai 8. elokuuta 2017

/Time to get back to work. And start blogging again also. It is always so difficult to let go off summer, but this time I bought myself a new piece of decoration to remind me to stay calm and happy. Meet Mr. Buddha./


Sinne se meni. Kesä ja kesäloma. Kaksi päivää ollaan nyt viritelty kollegojen kanssa itseämme työtaajuuksille ennenkuin varsinaiset asiakkaat saapuvat päivän päästä. Joka kerta tämä kesästä lupumisprosessi on yhtä hankalaa. Vaikka toisaalta on mukavaa saada taas elämään rutiineja, haluaa toisaalta roikkua kiinni kesän rippeissä. Ja rippeissä nimenomaan. Täällä pohjoisempana kun aamulla lämpömittari näytti tänäkin aamuna kymmentä astetta, niin voi tosiaan heittää hyvästit rantahaaveille. Mutta kyllä se taas tästä, viikon päästä jo tuntuu, ettei mitään lomaa olisi välissä ollutkaan, kun arki pyörähtää kunnolla käyntiin.

Muistikirjojen vannoutuneena ystävänä tulin taas ostaneeksi uuden kirjan syksyn palavereja silmällä pitäen. Hankinta oli kyllä varsin edullinen kun sattui löytymään Tokmannilta ja kansikin oli vielä varsin motivoiva.
good vibes only kalenteri kotitoimisto
Instan puolella seuraavat pääsivätkin jo viime viikolla myös näkemäään uuden ystäväni, joka kotitoimiston työpöydän nurkalla nyt minua muistuttelee niistä tärkeämmistä asioista. Saanen esitellä, Herra Buddha.
valkoinen buddhapatsas indiska
Palataanpa ensi kerralla useamman kuvan voimin. Nyt joogamatto kutsuu. Yksi syksyn lupauksista kun on jatkaa säännöllistä treenaamista eikä tulla heti imaistuksi mukaan hektiseen työrumbaan, jonka jalkoihin hyvinvointi niin helposti jää.

Energiaa työpäiviinne!

white home office eames chair

Happiness does not depend on what you have
or who you are.
It solely relies on what you think.
-Buddha.
Seuraa blogia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)