Olohuoneessa juuri nyt | Living room

maanantai 9. tammikuuta 2017

/Sometimes I wonder whether or not I should actually say that I write a blog about interior decor since hardly anything at my home really changes.../EDIT: Bloggaajakollegat, mikä ihmeen pikselisyöppö kuviin on viime aikoina iskenyt, kun omalla koneella kuvat on ok, mutta täällä bloggerissa ihan puuroa? Auttakaa, auttakaa.


Vuosi vaihtui ja joulukoristeet ovat saaneet kyytiä jo aika päivää sitten. Mikään muu sen sijaan ei kotona juurikaan ole muuttunut. Aina välillä pähkäilen, olisiko kenties syytä vaihtaa blogin pääaihealuetta muihin intohimoni kohteisiin, sillä olen kyllä verrattain kökkö sisustusbloggaaja. Minä en tunne tarvetta maalata joka vuosi seiniä vaihtuvilla trendiväreillä, ja kalusteetkin pääosin olla jököttävät, mitä nyt vaihtavat aina silloin tällöin paikkaa keskenään. Monesti myös ihailen instagramin puolella isoja, vaaleita ja loisteliaita koteja, jossa jokainen esine on tarkalleen sille määritellyllä paikallaan, mutta samalla mietin, minne kyseisessä kodissa on miehen ja lasten tarvevälineet piilotettu, vai onko niitä ollenkaan. Meillä harrastukset näkyvät, ja siellä täällä lojuu kirjapinoja, lehtiä, ja jumppamattoja ja muita kuntoiluhärpäkkeitä, vaikka usein toki onnistuu ne kuvista rajaamaankin niin, etteivät vallan silmille hyppele. 
harmaa olohuoneen sisustus
Yleensä ainoa asia sisustuksessa, mistä käydään perheen miesjäsenten kanssa keskustelua ovat sohvapöydät. Miehenpuolen ja Jampan mielestä kun sohvien edusta tulisi pitää täysin vapaana tilana venyttelyä ja lattialla kiereskelyä varten (voinette päätellä kumpi on kummankin aktiviteetti), mutta minä sinnikkkäästi tyyrään vuoronperään minkäkin päydän sohvien eteen, koska haluan laskutasoa kahvikupilleni ja kirjoilleni. Tämänhetkisenä kompomissina isompi Hay muutti huoneen nurkkaan, ja tilalle nostelin pienemmät versiot. Hayn DLM pöytä on kiikkeryydestään huolimatta omasta mielestäni yksi parhaimpia sisustushankintojani koskaan, sillä sen voi niin helposti kiikuttaa mukanaan juuri minne tarvitseekaan kullakin hetkellä. Sohvalla lojuu juuri viimeisiä sivujaan vetelevä Jojo Moyesin Jos Olisit Tässä, mikä on jatko-osa tarinalle Kerro Minulle Jotain Hyvää. Ensimmäinen osa jäi itse asiassa lukematta, kun kävin sen katsomassa elokuvissa, mutta toinen osa on vienyt niin mennessään, että joululomalla on venähtänyt ilta jos toinenkin pikkutunneille saakka, kun ei vaan malta laskea kirjaa käsistään.
hay tray musta

Peikonlehti tekee hidasta kuolemaa valon puutteessaan, ja jouluksi ostettu Sypressi otti ja kuivahti pystyyn jo ennen Uutta Vuotta. Varsinainen kodinhengetär tässä ollaan siis. Kun yllä olevia kuvia tiiraa tarkemmalla silmällä, voi nähdä isompaan sohvaan nojailevan joogamaton, ja lattialla kopallisen keskeneräisiä kirjoja. Siinäpä yksi syy, miksi kotikuvat ovat viime aikoina vähentyneet. Kodin stailaaminen kuvia varten ei ole kiireisenä syksynä ollut prioriteettilistan ykkösenä, ja ymmärtääkseni useimmat lukijat kun etsivät sisustusblogeista juuri niitä kauniin inspiroivia viimeisteltyjä kuvia, joissa kaikki on kohdallaan?
valkoinen olohuone

Jotain uutta sentään löytyy. Kimpullinen lähikaupan tulppaaneja yrittää valaa minuun uskoa, että kyllä se kevät sieltä vielä tulee, vaikka Jamppakin kysyi tänä aamuna autossa, että miksi me lähdetään yöllä tarhaan. Sen verta pimeää näillä korkeuksilla vielä on...


Mitä sinä haluat meluiten nähdä tai lukea blogeista?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)