Hyvän mielen kirjavinkki | Books

tiistai 24. tammikuuta 2017

/Sorry folks,The book I'm referring to today is written only in Finnish./


Pukki se toi kuin toikin toivomani kirjalahjan tänä vuonna. Ja vaikka teos onkin vieä alkumetreillä, ajattelin vinkata muillekin millaisesta kirjasta on kysymys. Hyvän Elämän Reseptit on Hidasta Elämää sivuston perustajan Sanna Wikströmin opas meille kaikille liian kiireisille ihmisille, jotka olemme alkaneet kyseenalaistamaan elämää sellaisena kuin se nykyisin helposti on. 
coffeetable books
Kun aina on kiire ja koko ajan olo tuntuu riittämättömältä, Kun tarhamatkasta tulee molemminpuolinen itkupotkuraivari ja töissä tuntuu, että mikään ei riitä, on lohduttavaa pysähtyä kirjan reseptien äärelle. Kirja koostuu lyhyistä artikkeleista eri aiheista, kuten esimerkiksi ihmisen rajallisuudesta, toisiin vertailusta, unelmista ja arjesta.
Hyvän Elämän Reseptit
Hyvän Elämän Reseptit kirja
Kirja on visuaalisesti kauniisti toteutettu, ja mitä parhainta ns. coffeetable books-osastoa, sillä kirjoitelmat ovat juuri sopivanmittaisia iltaisin sohvannurkassa lueskeltavaksi. Joskus teosta tulee ihan vaan selailtua, ja silmäiltyä artikkeleista kirjan välilehdille poimittuja pieniä elämänviisauksia. Ja aina herää ajatuksia.
hyvän elämän reseptit
Lämmin suositukseni kaikille stressaantuneille nykyihmisille. 
Seuraa blogia

2 kommenttia

  1. Kiitos kivasta kirjavinkistä! Kun on tosiaan koko ajan menossa, olisi mukavaa pysähtyä hetkeksi ja selailla kaunista kirjaa jossa pikkuvinkkejä onnelliseen elämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kommentistasi! Ihanaa kun joku jaksaa vielä kommentoida, kun kommentit blogeista on nykyisin niin paljon siirtyneet muuhun sosiaaliseen mediaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)