Arvioitavana Urban Decay Naked Basics ja vinkki raskaiden luomien meikkaamiseen | To buy or not to buy

maanantai 23. tammikuuta 2017

/ I have been looking for a perfect nude eyeshadow palette for a long time, and actually thought that this is it, when it finally baecame possible to buy Urban Decay products here in my home town. However, I have to admit that I am a bit disappointed with the product, because even if the shades are really beautiful, it doesn't really last on oily lids./


Pitkästä aikaa kosmetiikka-asiaa luvassa. Olen tässä nyt jonkun aikaa testaillut uutta Urban Decayn Naked Basics luomiväripalettiani, ja ajattelin kertoa kokemuksistani teille muillekin, jotka olette kenties harkinneet tämän hintavahkon tuotteen ostamista. Hinnan kalleus tosin riippuu siitä, miltä puolelta kempparia yleensä meikkinsä ostaa, mutta näin edullisemman kosmetiikan metsästäjänä karvan verran alle kolmekymppiä tuntui melko kallilta, kun kyseessä on vain kuuden sävyn pakkaus. Itse asiassa tuote olisi saattanut jopa jäädä ostamatta, jos en olisi sattunut kuulemaan konsulentin mainitsemaa hintaa väärin ja tarkastaessa kuittia vasta kotona... Noh, mutta hinta sikseen, mitenkäs sitten toimivuus.
urban decay naked basics
Ensi alkuun oli tuotteesta aivan ihastuksissani, sillä olinhan etsinyt juuri palettia, missä olisi riittävästi vaaleita sävyjä. Vai olenko ainoa, joilla isoista paleteista loppuu aina ensimmäisenä ne kaksi vaaleinta ja sitten joutuu siirtymään koko ajan tummempiin ja tummempiin tai pahimmassa tapauksessa koko paletti jää lopulta keskenkäyttöiseksi. Tässä paletissa on kolme mattaa todella vaaleaa väriä (Foxy, W.O.S. ja Naked 2) sekä yksi hieman helmiäiseen vivahtava todella vaalea sävy (Venus). Varjostusten tekemiseen puolestaan löytyy juuri sopivan lämmin ruskea (Faint) ja rajauksiin ja luomivaon tummentamiseen sopiva lähes mustanruskea (Crave.). Väreissä on kunnolla pigmenttiä eivätkä ne varise levitettäessä läheskään niin paljoa kuin monet edullisemmat kilpailijansa. Mutta.
urban decay eyeshadow palette
Niin mikä mutta, saattavat kysyä ne, jotka tuotteen markkinointisivujen mukaan ovat antaneet tuotteelle viidestä tähdestä neljä ja puoli. Miinuspuoli saattakin hyvin olla meidän harvojen ja valittujen ongelma, jotka kärsimme rasvoittuvasta ihosta ja näin ollen myös öljyisistä luomista. Sävy ei pysy kauniina luomilla kolmea tuntia pidempään ilman kunnollista pohjustusta. Minulla on aamukiiressä taipumus käyttää luomien pohjustamiseen vain hyvin kevyesti meikkivoidetta ja puuteria, ja varsinaista luomivärinpohjustusvoidetta käytän vain iltamenoissa, ja sen tämä tuote ehdottomasi vaatisi kestääksen. Huomattavasti edullisemman Maybellinen The Nudes paletin * värit pesevät tässä lähes puolta kalliimman kilpailijansa mennen tullen ja palatessa, ja kestää koko päivän rasvoittumatta kevyelläkin pohjustuksella.

Ja sitten lupaamaani vinkkiin. Itse en ala tutoriaaleja edelleenkään väsäämään, mutta tässäpä linkkivinkki kaikille muillekin raskaista (tai roikkuvista) yläluomista kärsiville. Meidähän on ihan turha tavallisia meikkiohjeita noudattaa, sillä kun silmän aukaisee, jää lähes kaikki koreat värit ja varjostukset piiloon raskaan luomen alle. Itse löysin jo kauan sitten vihdoinkin omaan makuuni sopivan meikkivloggaajan Stephanie Langen, joka on hurmaavan lörpöttelevä ja ilonen, mutta esittää todella havainnollistavasti kaikki meikinteon vaiheet. Linkatussa videossa opastettavan raskaan luomen perusmeikkiin Urban Decayn paletin sävyt on kyllä juurikin passeleita. Käykäähän kurkkaamassa, mistä lähdetään liikkeelle, kun luodaan raskaan luomen meikkiä. Videon löydät täältä.


Seuraa blogia

Bloglovin
Pinterest
Instagram

(* Kaupallinen linkki.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)