Dear Santa...

torstai 1. joulukuuta 2016

/When you get old enough, you most probably have everything you need already. But yet there is always a little something to wish for a Christmas present./Jippii. Pukkihommat ovat edenneet siinä määrin, että olen saanut tenavalle tilattua ne muutamat paketit, mitä hän on toivonutkin. Lukuisia lasten kuvastoja selaillessamme olemme jo valmiiksi jutelleet asiasta, että jos toivoo jotain erityisen kallista, tulee paketteja vähemmän ja ainakin tällä hetkellä Jamppa tuntuu asian kanssa olevan aivan sujut. Saa sitte nähdä mikä tilanne onkaan aattoiltana...

Läheiset utelevat aina tähän aikaan vuodesta myös minun toiveitani, ja yleensä minulla onkin ollut esittää pitkä lista monenmoista pientä, mutta liekö kesäisellä konmarittamisella osansa asiaan vai millä, mutta juuri nyt kyllä tuntuu, että materiaalin puolella minulla tosiaankin on jo kaikkea mitä tarvitsen. Olen jopa onnistunut hillitsemään sisustushankintojani, vaikka ainahan sitä olisi jotain uutta ja ihanaa tarjolla. Sain nyt kuitenkin rutistettua kasaan seuraavalaisen toivelistan vanhalle valkoparralle.

my christmas wish list


1. Piikkimatto. Värillähän ei ole väliä kunhan on valkoinen tai musta. :) Nähtävästi näissä on melkoinen hintahaitari ja verkosta näitä saa seitsemän euron ja kolmenkympin välillä. Osaako joku kertoa mahtaako laadussa olla vastaavaa eroa?

2. Sisustukseen sopivampi joogamatto. Koska matto on nykyään kiinteä osa sisustusta, soisi sen olevan hieman kauniimman värinen kuin nykyinen neonvihreä... Ainakin Life-myymälöiden jouluesitteessä tarjotaan valkoistakin mattoa, joka muualla tuntuu olevan harvinaisuus lukuunottamatta ulkomaisia verkkokauppoja. Kuka kumma on keksinyt, että jumppamattojen tulee olla tuhannen kirjavia?

3. Hyvän Elämän Reseptit kirja. Hidasta Elämää sivuston päivittäisenä lukijana uskoisin tämän kirjan sisältävän paljon ajatuksia herättävää luettavaa.

4. Kasvohoito. Mielellään joku super-hyper-antiaging-versio, joka nuorentaa noin kymmenellä vuodella...

5. Elokuvaliput. Näillä on aina käyttöä.

Jos Joulupukki olisi sattunut voittamaan lotosta, en kuitenkaan panisi pahakseni myöskään kokomustaa rannekelloa, valkoista silkkipyjamaa, laadukasta tuoksukynttilää tai My Guide to-sarjan posteria, mutta nämä taitavat enemmänkin olla sellaisia ikuisuushaaveita.

Joko tellä muilla aikuisilla on omat lahjatoiveet selvillä?
'

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)