Väritön olohuone ja laiska bloggaaja | Monochrome living room

lauantai 3. joulukuuta 2016

/I have a confession to make. I have been sooooo lazy. The birthday party of my so was already a week ago, and it took me until yesterday to undecorate. Luckily everything in our dining room -living room area is so monochrome that the decorations have fitted in just fine. Well, maybe all except the balloons../


Oi tammikuu tammikuu saavu jo. Tätä mantraa olen tainnut hokea jonkun verra päässäni lokakuun puolivälistä saakka, jolloin minulla alkoi töissä tämä kiirellisempi jakso. Kun työt loppuu joka päivä aikaisintaan neljältä ja työmatkaruuhkien vuoksi kotona ollaan monena iltana vasta varttia vaille viisi, ei iltaruoan, keittiöhommien ja lyhyen leikkituokion jälkeen enää riitä virtaa kuin kaivautua sänkyyn.
Kotona ei siis vielä näy joulun hiventäkään, vaikka ensimmäinen adventti oli ja meni jo viikko sitten. Itse asiassa, jos aivan rehellisiä ollaan, roikkui meillä eilisiltaan saakka Jampan synttärikoristeetkin paikallaan, kun ensin odoteltiin yhtä vierasta saapuvaksi vielä maanantaikisi, ja sitten ne vaan... noh...jäivät siihen.

eames rar keinu valkoinen
black and white living room
Tässäpä nähdään samalla, kuinka me bloggaajat pystymme kuvanrajaamisen avulla vaikuttamaan siihen, millaisia mielikuvia lukijoille välittyy. En usko, että kovin monelle olisi vielä tästä kuvasta pistänyt silmään ikkunalla roikkuvat paperipalloset.
black and white party decorations
Mutta kun peruutellaan ruokailutilan puolelle, ei jääne enää kenellekään epäselväksi, että nyt on talon emäntä laiskotellut, ja jättänyt lippuviirit ja ilmapallot kattoon roikkumaan...
mustavalkoinen olohuone
eames rar rocking chair
Onneksi media on viime aikoina julistanut armollisuutta itselle siivoamisen suhteen, joten annettakoon anteeksi. Ehkäpä huomenna saan jo viriteltyä joulukoristeitakin esille.
black and white living roomRentouttavaa viikonloppua kaikille! Ehkäpä joillakuilla muillakin on tässä edessä neljän päivän vapaat? 

2 kommenttia

  1. Kivan näköiset synttärikoristeet, saa ollakkin laiska. Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. 😊 Ja kiitos. Tänään ollaan otettu laiskuutta vähän takaisinpäin ja siivottu ja aloitettu joulun levittely maltillisesti.😃

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)