Mustavalkoiset synttärikoristeet | Black and White Birthday Decorations

maanantai 28. marraskuuta 2016

/My son celebrated his fifth birthday last weekend. And luckily I got to choose decorations for the party. Surprisingly it turned out to be black and white./Huuuuhhhh! Syvä huokaus. Nyt on ohi hulinat. Viikonlopun aikana kyläilemässä on käynyt yli kolmekymmentä syttärivierasta kolmessa eri erässä. Sattuneista syistä blogin puolella on siis ollut hiljaisempaa, kun ensin meni vuorokausi keittiön puolella tarjottavia valmistellessa ja sitten pari päivää juhliessa ja siivotessa, siivotessa ja juhliessa. Mutta nyt on 5v.-synttärit virallisesti juhlittu, vaikkakin varsinaiseen syntymäpäivään on vielä viikko aikaa.

Jampalla ei ollut juhlakoristeiden suhteen muita toiveita kuin että kakku on varustettu Ninjago-kuvalla, joten viime vuotisilla koristeilla mentiin. Tällä kertaa vaan ripustelin niitä hieman eri paikkoihin.
black and white balloons
mustavalkoiset synttärikoristeet
Onnistuin lähes vakuuttamaan Jampan siitä, että äidillä on taikavoimia, kunnes hän keksaisi kuitenkin katosta roikkuvat valkoiset ompelulangat. Tämä idea ei suinkaan alunperin ole omani, vaan lämmin kiitos kuuluu Kertulle, jonka blogista joskus jo kauan sitten idean bongasin, ja nyt tarjoutui tilaisuus kokeilla.
black and white party decorations
mustavalkoiset juhlakoristeet


Paperipallot ovat myös helppo tapa koristella juhlaa. Olen joskus googlaillut ohjeet varsinaisten pompomien tekoon ja todennut, että ei riitä meikäläisellä hermo niitä näpertää. Näitä palloja sen sijaan saa suhteellisen edullisesti monestakin paikasta.
monochrome party decorations
black and white party decor
Muuten mentiin maltillisella linjalla. Kimppu mummin tuomia ruusuja ja muutama kynttilä tunnelmaa tuomaan. Tarhakavereiden vieraillessa jätettiin nekin suosiolla laittamatta tuvallisuussyistä.
mustavalkoiset juhlakoristeet

Myöhemmin tällä viikolla tulossa reseptivinkkejä tarjoiluista. Pysykäähän kuulolla. :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)