Makuuhuoneen jooganurkkaus | Yoga corner

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

/I have built a teeny tiny little yoga corner in my bedroom./Tervetuloa vaan pimeä aika ja rakeiset kuvat. Minä kun olen aivan liian laiska jaksaakseni alkaamaan säätämään jalustan kanssa (ennenkuin on ihan totaalisen pakko) ja jos pienenpieni kuvaushetki tarjoutuu ei edes ehdi alkaa virittelemään säätöjä kohdilleen. Niinpä tänään tarjolla ei niin hienosäädettyjä kuvia makuuhuoneen nurkasta, jonne olen pyhittänyt tuoreelle joogaharrastukselleni paikan.
pale pink and grey in the bedroom
Makuuhuoneemme on tällä hetkellä tosiaan kodin suurin huone, mutta suuri se ei suurinkaan ole, vaan kutakuinkin kokonaista 13 neliötä on käytössä. Kun sänky on superleveä 180 cm ja molemmille puolille on vielä mahdutettu yöpöytinä toimivat Kartellin Componibili-laatikostot, ei oman tilan laajudella juuri juhlita, mutta toistaiseksi nurkkaus on ollut toimiva ratkaisu.
harmaa makuuhuone
Juuri ja juuri mahtuu sängyn ja seinän väliselle kapealle kaistaleelle iltaisin joogamattonsa levittämään, ja muut harrastukseen liittyvät välineet mahtuvat huoneen nurkkaukseen aina kun eivät ole käytössä. Kannellisessa Tigerin laatikossa on ei-niin-kovin-esteettinen kahvakuula odottelemassa vauhdikkaampia kuntoiluhetkiä.
omaggio vase
hm home
Sängyltä on näppärä napata loppurentoutuksen ajaksi viltti päälle, ja vaikka nukkamatto sängyn alla ei muuten välttämättä ole se kaikista käytännöllisin ratkaisu, on se juuri tässä taroituksessa ihana pehmeä ja lämmin alusta. Ainut mitä olen alkanut tämän viisiviikkoisen aikana kaipaamaan on tyhjä seinäpinta-ala, kun käsilläseisonnan harjoittelu on alkanut kutkutella mielen pohjalla. Nälkä kasvaa syödessä tässäkin asiassa.


Ihanaa sunnuntaipäivän jatkoa! Täällä otetaan ilo irti viimeisestä lomapäivästä ennen huomista paluuta arkeen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)