Inspiraatiota hillittyyn jouluun | Modern Scandinavian Christmas

torstai 27. lokakuuta 2016

/It's almost November. It's okay to start thinking about the Christmas now. At least a little bit?/


Ensi viikolla on jo Marraskuu. Siinä missä eteläsuomalaiset bloggaajat näyttävät vielä touhuavan kirkkaanvärisissä lehtikasoissa, meillä täällä pohjoisempana herättiin eilen valkoiseen aamuun. Ja niin vain sama lumipeite peitteli maata vielä tänäkin aamuna. Vaikka en talvi-ihmisiä ole lainkaan, saa lumentulo kuitenkin aina ajatukset lennähtämään minnepä muualle kuin jouluun. Äitinä koen eräänlaisia itseni asettamia paineita järjestää lapselle perinteisen punakultainen joulu, mutta olen kuitenkin itse käymässä vuosi vuodelta värirajoittuneemmaksi. Lähdinkin siis metsästämään jouluinspiraatiota eräältä lempimerkiltäni House Doctorilta, eivätkä heidän jouluiset stailauksensa kyllä jättäneet tälläkään kertaa kylmäksi. Jos siis sinäkin rakastat valkoisen, mustan ja harmaan liittoa vuodenajasta ja juhlasta riippumatta, saatat kenties saada jotain ideoita näistä upeista kuvista, kuten minäkin.
house doctor joulu 2016
house doctor christmas 2016
Yksinkertainen on kaunista, vai mitä sanotte näistä paketoinneista?
house doctor jul 2016
house doctor 2016
Joulupuunkaan ei välttämättä tarvitse olla koko huoneenkorkuinen, vaan pieni oksa maljakossa pöydällä tai lattialla voi riittää aivan hyvin jouluisaan tunnelmaan.
Koristeena erilaiset luonnonmateriaalit ovat upeita, ja erilaisia kynttiläasetteja yhdistelemällä saa mielenkiintoisia asetelmia.
Myös yllä oleva kuva puhuttelee minua suuresti kaikessa selkeydessään. Ei kimaltelevia harsoja ja hörsöjä, vaan puhtaan kaunista ja yksinkeraista.
house doctor
Loppuun vielä vähän erilainen kuva. Meillä ainakin Jamppa odottaa jo innolla joulua, ja kiikutettuani kotiin viime viikolla heräteostona tekemäni pikkuruisen mustan kuusikoristeen ei Jamppa suostunut siihen, että se vietäisiin vielä hetkeksi varastoon. Siellä se nyt nököttää jo Jampan huoneeen hyllyllä ja ehkäpä lisää joulua sinne voisi taiko pikkuhiljaa tähän tyyliin.

House Doctorin tuotteita löydät vaikkapa täältä* hakusanalla house doctor, ja lahjavinkkinä mainittakoon, että valikoimasta löytyy monia hyvin edullisiakin tuotteita niihin kauniisiin lahjapaketeihin käärittäväksi.


Jokote muut olette ehtineet aloittaa joulufiilistelyt?
* Kaupallinen linkki.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)