Pari purkkia ja hengissäolokuulutus | HM Home

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

/HM Home is an endless source of non expensive decorative little thingies. Thingie is a word, right...?/When life throws you lemons, make lemonade. Näin väittää kaikki positivisen maailmankatsannon puolestapuhujat. Jos niskassa onkin sen sijaan varsinainen shitstorm (pardon my french), en sitten tiedä mitä siitä pitäisi tehdä. Blogin puolella en tätä pysty enempää avaamaan, mutta älkää siis ihmetelkö päivitystahtia. Hengissä ollan kuitenkin, ja tänään tulin sen lisäksi kertomaan, että olen tässä loppukesän ja alkusyksyn aikana tehnyt taas HM Home-osastolta  monenmoisia pieniä löytöjä, Ei kai vaan koskaan pitäisi lähteä iltamyöhällä surffailemaan nettikauppoihin, kun tietää miten siinä käy.

Myöhemmin tällä viikolla tulossa juttua kokonaisvaltaisesta nettivalmennuksesta, jossa kropan lisäksi hoidetaan myös mieltä. Ilman sitä olisinkin ollut jo pulassa viimeaikaisten tapahtumien valossa, Mutta pysykäähän siis kuulolla, jos teilläkin sattuu joko kroppa tai pääkoppa oleman pienen tuunauksen tarpeessa.

HM Home
HM Home
HM Home

2 kommenttia

  1. Oi vitsi, miten ihanat! Kivasti kiiltävää ja mattaa sekä eri muotoja. Taitaa käydä mullekin hullusti ja nettikauppa kutsuu...

    VastaaPoista
  2. Voimia ♥ Samanlainen musta H&M:n maljakko koristaa meidän kotia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)