Syksyn sävyjä olohuoneessa ja kaukosäädinkätkö | Autumn in the Living room

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

/It's pretty rare that I have this many colors in the living room. And yes, brown counts as a color./Kaunista syyspäivää! Tänään vasta ehdin jatkamaan viimekertaisesta aiheesta, kun marmoritarjotinvinkin ohessa lupasin kertoilla enemmäkin syksyn saapumisesta olohuoneeseen. Syksyhän on minullekin kodin suhteen usein vähän värikkäämpää aikaa, tulee tuotua sisälle puolukanvarpuja, pihlajanoksia ja ostettua välillä jopa niitä värikkäämpiä krysanteemikimppuja. Näiden lisäksi olkkariin hiipii syksyn ajaksi ruskean ja beigen sävyjä ainaisen valkoisen, harmaan ja mustan kaveriksi. 
iittala kivi tuikku
Lisäksi kaivelin pitkästä aikaa kätköistäni esille Iittalan Kivi-tuikkuja isomman satsin. Kun on kerran tullut näitä aikanaan hamstrattua isompi määrä, lienee niitä joskus syytä pitää esilläkin.
olohuoneen iso valkoinen matto
Vaikka HM Homen mattouutuudet ovat vähän huudelleet nimeäni, ajattelin kuitenkin toistaiseksi pysytellä tässä valkoisessa jättikokoisessa (200X300) nukkamatossa. Matto on talvinen löytö Kodin 1:stä ja ja onhan se vaan niin, että nukkamatto pesee käyttömukavuudessa perinteisen puuvillamaton kuus-nolla. Tässä kun tulee Jampan kanssa pötköteltyä lastenohjelmia katselemassa tai veivattua kotijumppaa, niin kyllä on vaan ihanan pehmeä.
olohuoneen syyssisustus
Syksyiset tyynnpäälliset ovat osittain löytö Kodin 1 loppuunmyynnistä. Muistin nimittäin joskus nähneeni siellä pellavatyynynpällisiä, ja niinpä kurvasinkin loppuunmyynnin eka päivänä lähes suorilta tekstiiliosastolle. Vaaleanharmaat tyynyt ovat siis pellavaa, mutta lisäksi mukaan tarttui nuo beigensävyiset puuvillaiset tyynyliinat ihan heräteostoksena.
Se sitten, mitä otsikossa horistiin kaukosäätimistä liittyy myös Kodin 1 loppuunmyyntiin. Annohan on ollut lempimerkkejäni jo kauan, ja harmittaa kovasti, että merkki on nyt Anttilan mukana kadonnut. Nappasin siis tämän puisen laatikon heti kaupan oven suusta Annon osastolta mukaani, ilman että minulla oli edes sille heti käyttötarkoitusta mietittynä. Kotona tarkoitus kirkastui hetkessä, kun keksin sovitella kaukosäätimiä laatikkoon. Tadaa! Loota oli kuin tehty telkan ja digiboksin kaukosäätimien säilyttämistä varten. Jopa Jamppa omaksui heti samantien tavan laittaa kaukosäätimet laatikkoon ja osaa sieltä niitä myös haeskella.
kaukosäätimien säilyttäminen
Sohvan vieressä väriä tuomassa on nyt myös viherkasvi. Tosin olisin saattanut valita toisin, jos olisin tiennyt jo ostovaiheessa tämän Araliatyypin vaikeahoitoiseksi. Nyt ei auta kuin pitää peukut pystyssä ja yrittää muistaa kastelu.
hay tray pieni
granit kori


Tällaista väri-ilottelua meidän syksyssä. Mitkä on teidän syksyn värejä?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)