Maailman paras meikkipohja | Joe Blasco

torstai 16. kesäkuuta 2016

/ I am starting to be convinced that the best make up base ever is Joe Blasco. have you tried it?/

Takinkääntäjä täällä päivää. Osa kenties muistanee, kuinka olen pitkään julistanut panostavani kosmetiikassa vain ihonhoitotuotteisiin, mutta käyttäväni meikkituotteissa pääsääntöisesti markettitavaraa. Minulla on kuitenkin ollut ikuisuuksien ajan ongelmia ihoni kanssa, ja jaksankin aina valittaa ystävilleni kuinka väärin se on, että samassa naamataulussa jossa ilmenee jo iän tuomia juonteita yhä ja edelleen viihtyvät myös finnit ja mustapäät. Argh! Täydellisen meikkipohjan metsästäminen on siis ollut ikuisuustehtäväni, kunnes nyt keväällä erään messutarjouksen innoitamana päätin vihdoin ja viimein panostaa Joe Blascon klassikkomeikkivoiteeseen. Kakkumaiseen muotoon pakattu tanakanoloinen meikkivoide on tähän saakka ollut ylistyksestään huolimatta mielestäni lähinnä epäilyttävä, mutta epätoivoissani päätin vihdoin kokeilla. Ja onneksi kokeilin. Blascon voide sisältää nimittäin niin paljon pigmenttiä, että jo pikkuisella nokareella, jonka levitin meikkisienellä kaikki epäpuhtauden merkit katosivat iholtani kuin taikaiskusta. 
joe blasco loose powder
Kovinkaan kauaa en siis epäröinyt, kun joku kosmetiikkakeiju oli ilmeisesti ajatuksen voimalla vienyt tämän oivallukseni eteenpäin, ja sain tiedustelun olisinko halukas kokeilemaan Blascon irtopuuteria ja kivipuuteria, ja oi mahtavuutta! Ensmmäinen irtopuuteri joka oikeasti tulee purkista ulos niitä pikkureikäsistä, jotka kannessa on (yleensähän ne tuppaavat tukkitumaan heti ensikäytössä) ja höyhenenkevyt puuterivippa, jolla meikin saa tasoiteltua iholle kauniisti. 
joe blasco
Blascon kivipuuteri on myös ensimmäinen, joka todellakin vastaa määritelmää Transparent (tosin tämän Blascon sävy on nimeltään No color). Puuteri, joka on täysin väritön tarjoaa mitä oivallisimman keinon korjailla meikkiä päivän mittaan ilman että huolella tehdyt varjostukset ja poskipuna olsivat enää suttuinen muisto.
joe blasco pressed powder
Joskus on siis näemmä pyörretävä kelkkansa ja myönnettävä, että on ollut väärässä kaikki nämä vuodet. Tästä lähtien minä ja Blasco ollaan erottamaton pariskunta, vai mitä sanot? Huomaatko alla olevasta kuvasta ne kaikki lukuisat näppyläni ja ihon värivirheeni? ja ehei,  älkää luulkokaan, että tulossa olisi myös se ennen-kuva, sen verran karsea peikko sieltä peilistä nimitäin aamuisin katselee. (Tosin tätäkin kuvaa katsoessa tuli mieleen, että tukallekin olisi ehkä voinut tehdä jotain...)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)