Helposti lastenkutsuille (ja miksei aikuistenkin) | Party Time

lauantai 9. huhtikuuta 2016

/Sometimes throwing a little party for the small ones is just as easy as blowing a few balloons./

Joko te olette kaikki paikalliset panneet merkille, että nyt se tulee? Tiikeri nimittäin. Pientavaramyymälä Tiger on jo pitkään ollut henkilökohtainen must go-paikkani jokaisella Helsingin reissulla, eikä riemullani ollut mitään rajaa, kun kuulin Tigerin vihdoin avaavan myymälän myös tänne Ouluun. Myymälä avautuu ensi viikolla Valkean kauppakeskukseen, ja minähän en malta odottaa. Aina sitten Tiimarin lopettamisen jälkeen on Oulussa ollut juuri tällainen sekatavaramyymälän mentävä aukko, sillä aikoihin ei meillä ole ollut paikkaa, josta yhden katon alta saisi kaikki kodintarvikkeista juhlakoristeisiin ja pienhygienatarvikeisiin. henkilökohtaisestihan minua puhuttelee erityisesti myös Tigerin toimistotarvikevalikoima, joka koostuu mm. yksinkertaisista mustista ja valkosista vihkoista, kynistä ja säilytyslaatikoista, ja jotka aina minun mittapuuni mukaan ovat vieläpä lähes puoli-ilmaisia.
Tiger Oulu
Nythän sitten sattui niin iloisesti, että Tiger halusi muistaa meidän perheen metrinmittaa pienellä yllätyslahjalla, ja voi sitä riemua kun Jamppa penkoi postissa saapunutta pahvilaatikkoa hymy korvissa. Kaikki tarvikkeet purettuamme huomasimme, että kas vain, tässähän onkin melkoisen näppärät tarvikkeet pienille lastenkutsuille.
Tiger Oulu
Pientavaran lisäksi kun Tigerissä myydään myös pieniä herkkuja, ja niistähän ne kestit syntyy. Aina ei tarvita niin suurensuuria ennakkojärjestelyjä, kakkujen leipomisia ja muffinien kuorruttamisia, sillä pikkuväki on helposti tyytyväinen vähemmästäkin. Paineita juhlien laittamisista taidammekin kehittää me äidit ihan itse. Meillä ainakin iloa riitti jo hyväksi toviksi siitä, kun Jamppa testasi elämänsä ensimmäistä kertaa kielen päällä rätiseviä karkkikiteitä. Muistatteko vielä omasta lapsuudestanne nuo pirskahtelevat pikkukarkkiset?
Koristeluun löytyi ylläripaketista ilonen lippuviiri seinälle ripustettavaksi, ja lapsivieraille lahjapusseja. Nyt on muuten myös jatkossa vähän helpompi keksiä lahjapussukoihin täytettä, kun kaikkea pientä ja ihanaa löytyy helposti saman katon alta. Miksi ei vaikkapa pieniä askartelutarpeita?
Isompiakin juhlavampia lahjabokseja löytyi yllärilaatikosta. Huh helpotusta, tuumaa teippeihin ja papereihin joka kerta synttäreille lähteissä sotkeutuva  meikäläinen.
Kesää kohti mentäessä ei ohjelmanumerojenkaan tarvitse olla niin suureellisesti mietittyjä. Saippuakuplat ja vaahtomiekat kainaloon ja pihalle vaan. Meillä nuo vaahtomiekat on nyt viikon ajan olleet tehokkaassa koekäytössä, ja ovat kyllä ihanan vaarattomia verrattuna meillä aiemmin jo paloiksi pätkittyihin valomiekkohin. Lisäksi ainakin Jamppa odottaa jo into piukeana, milloin pihalle pääsee mäiskimään vesi-ilmapalloilla.
Tässäpä helppojen kevätkestien resepti. Ja käykäähän piipahtamassa Tigerissa ensi viikolla kun Valkea avataan. Minulla on ainakin jo pitkä ostoslista valmiina.

1 kommentti

  1. Mie olin niin iloinen kun kuulin, että tuo liike tulee Ouluun, on nimitätin erittäin tervetullut uutuus.
    Keskiviikkona siis ihastelemaan uutta kauppakeskusta <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)