Uutta olouoneessa ja Design Ale-vinkki | HM Home

maanantai 21. maaliskuuta 2016

/I Have been able to control my shopping habits for a while, but this cushion cover from HM Home was just yelling my name./

Arvatkaapa kuka on tänään ollut harvinaisen hyvällä tuulella. Raahauduin nimittäin tänään töiden jälkeen hammaslääkäriin vuositarkastukseen. Jo kolmekymmentä-äx-vuoden ajan olen tunnollisesti kulkenut joka vuosi hammastarkastuksessa, ja saanut joka kerta tuomion milloin mistäkin. Yleensä on ollut useampi hammas paikattavana ja hammaskivi poistettavana ja milloin mitäkin. Tänään sitten tapahtui se historiallinen ihme, että lääkärisetämies kertoi, ettei tarvitse tehdä mitään. Mitään. Ei edes sitä hammaskiven poistoa. Suhtauduin uutiseen hieman epäluuloisesti ja kyselin vielä jo toinen jalka ovenraossa, että mahtaakohan herra lääkäri olla nyt aivan varma asiasta, kun tällaista ei ole koskaan ennen päässyt tapahtumaan. Mutta uskottava kai se on. Luulisi yksityisen hammaslääkäriaseman muuten riemumielin laskuttavan asiakasta erinäisistäkin toimenpiteistä, jos aihetta siihen löytyisi. Riehaannuin kerrassaan niin, että marssin hammaslääkärin pakeilta suoraan kenkäostoksille. Tai eihän niin toki pitänyt käydä, mutta kun sattui olemaan hetkinen aikaa ennen lapsen tarhastahakureissua, niin ihan vaan piipahadin tsekkaamaan kevään uutuuksia. Ja siellähän ne minua odottivat. Aivan täydelliset kiiltonahkaiset klassiset mustat avokkaat. Ja kun kerran olin jo henkisesti varautunut tyhjentämään tilini hammaslääkäriin, tyhjensin tilin sen sijaan kenkäkauppaan. Paljon parempi diili. Pitää muistaa jatkossakin langata hampaansa.

Mutta sivuraiteilla ollaan taas komeasti. Aiheenahan oli siis ihan vaan pikkuriikkinen  uusi sisustushankinta, johon törmäsin HMn Home osastolla, ja se halusi heti muuttaa meille.
Kuvioitu tyynynpäällinen on toiselta puoleltaan pohjaväriltään musta, mitä en kyllä tilatessani tiennyt, mutta joka on tyynylle pikemminkin plussaa kuin miinusta. Kangas on napakkaa ja koko juuri passeli 50 x 50.
HM Home
Jaanan maalaama taulu jaksaa myös edelleen ihastuttaa joka päivä. Että jotkut vain osaavatkin.
Ja sitten siihen design ale -vinkkiin. Tiesittekö, että Finnish Design Shopissa on meneillään heille hyvin harvinaiset alepäivät. 22.3 saakka, eli vielä tänään ja huomenna saa koko normaalihintaisten tuotteiden varastotuotteiden valikoimasta 10% alennusta koodilla SPRING10. Harvinaiseksi asian tekee se, että arvokkaampia designtuotteita harvoin saa mistään alennushintaan, Joten jos on vaikkapa mielen päällä ollut Eamesin Rar-keinun hankinta, nyt on se hetki, kun kannattaa tarttua tilaisuuteen. Isommille ostoksillehan myös toimitus on ilmainen, ja maksuaikaa voi saada 12 kuukaudeksi ilman korkoja ja kuluja.
Eames Rar


(Sisältää kaupallisia linkkejä.)

2 kommenttia

  1. Tuo taulu on kyllä niin ihana <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos havittelee omaa uniikkikappalettaan, kannattaa varmasti laittaa Jaanalle viestiä. Hänhän maalaa nykyään myyntiinkin asti. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)