Makuuhuoneen kaksi ilmettä - Musta | Black bedroom

tiistai 8. maaliskuuta 2016

/Yesterday the guest bedroom was dressed in white, today it wears black, which is the current look there. Which do you like more?/


Eilen illalla postailin vierasmakuuhuoneen tilapäisestä valkoisesta asusta, ja tänään on aika palata totuuden äärelle, sillä mustanpuhuvaahan siellä yleensä on. Pääosissa tänäänkin Visor Finlandin Visor Queen pimennnyskaihtimet, joista aiemmin olen siis kertoilut täällä ja täällä. Kumpi väri teidän mielestänne sopii pikkuruiseen monitoimihuoneeseen paremmin?
Visor Queen vekkikaihtimet sopivat täydellisesti juuri pelkistetyn sisustuksen rakastajalle, sillä sivuverhoton ilme on juuri sopivan yksinkertainen. Kaihtimien ollessa täysin suljettuina ne tarjoavat  paremman pimennyksen kuin perinteiset sivuverhot, ja muuten niillä voi säädellä huoneen tunnelmaa valitsemalla sen, kuinka laajasti ylhäältä tai alhaalta, tai molemmista suunnista verhoa pitää auki.
Vaika huone on yleensä sisustettu mustin tekstiilein ja yksityiskohdin, se säilyy silti valoisena vekkikaihtimien säätömahdollisuuden avulla. Ja heti kun saan aikaiseksi, ripustan pari printtiä tuohon sängyn viereiselle seinälle nyt kun sivuverhot eivät ole enää näkymää blokkaamassa.
Kuvassa näkyvä eriskummallinen havukukkanen taisi olla nimeltään Brunia. Juuri sopivan outo iskeäkseen minun makuuni, ja havuoksista on aina lupa toivoa pitkäaikaista ystävää.

Tänään muuten Oulun seudulla jo rännit tippasivat ja laulaa hoilotin Jampalle automatkalla Taitaa tulla kesä-biisiä. Talviloman toinen varsinainen päivä hurahti mukavissa merkeissä, kun aamupäivä purettiin energiaa Jampan ystävän ja serkkupoikien kanssa Ouluhallin Kuperkeikka-tapahtumassa, iltapäivällä sain toteuttaa itseäni kaikessa rauhassa (eli toisinsanoen siivota) ja nyt illasta oli aikaa käpertyä sohvaan elokuvaa katselemaan. Parituntinen vierähti oikein joutuisasti Matt Damonin parissa, eli jos teillä sattuu olemaan vielä The Martian katsomatta, voin suositella lämpimästi. Nyt taitaa iltasatupuuhat kutsua, kerrohan kommenttikenttään, kumpi väri makkariin mielestäsi paremmin istuu ja mitä pidät vekkikaihtimista verhojen sijasta. :)
                               *Postaus toteutettu yhteistyössä Visor Finland Oy:n kanssa:*

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)