Makuuhuoneen kaksi ilmettä - Valkoinen | White bedroom

maanantai 7. maaliskuuta 2016

/Yippee. Got my new blackout curtains from Visor Finland and today I was playing around with some colors. Or can you call black and white colors? Anyway, today's look in the guest bedroom is white./

Viikko sitten kirjoittelin teille uusista mullistavista pimennyskaihtimista, joita valmistaa Visor Finland. Lupailin silloin näyttää teille jatko-osan, eli kuinka uudet kaihtimet toimivat vierasmakuuhuoneessa. Sen verran innostuin testailemaan, että tämä postaus venhätikin kaksiosaiseksi. Tänään vuorossa on makuuhuoneen valkoinen ilme, jota aamulla jo Instan puolella vilauttelinkin.
Hemtex vaasi
Koska Visor Queen - ontelomaiset pimennyskaihtimet ovat todellakin täysin pimentävät, sain vihdoin ja viimein ottaa tangosta alas siinä jo pitkään riippuneet täyspitkät pimennyssivuverhot, jotka ovat sen lisäksi, että ovat keränneet pölyä, myös synkistäneet koko huoneen vaikka ovat olleet avattuina. Pituussuuntaansa kaksi ja puoli metriä mustaa verhoa kun todellakin imee itseenä kaiken valon, ja kun huoneen ikkuna on muutenkin suhteellisen pieni, on siellä vallinnut alati hieman murheellinen tunnelma. Miehenpuoli kun kuitenkin täyden piemyden tarvitsee nukkuakseen, on verhoja ollut pakko sietää. Vaan eipä enää!
Kuten kuvasta näkyy, Visor Queen kaihtimet voi siis nostaa sekä alhaalta ylöspäin, että ylhäältä alaspäin. Kun kaihtimet on kokonaan suljettuna, tulee huoneeseen lähes säkkipimeys, mutta kun ne on osittain auki, huomaatte, että huone säilyy hyvin valoisana.
Visor kaihtimet
Tummanharmaa väri sopii täydellisesti yksinkertaiseen pohjoismaiseen sisustusmakuun, ja kaihtimen viimeistellyn ulkonäön puolesta varsinaiset sivuverhot eivät ole lainkaan välttämättömät.
Aiemmassa postauksessa kerroin Visor Queen-kaihtimien asentamisesta yksinkertaiseen ikkunaan. Muista huoneista poiketen makuuhuoneissamme on kaksinkertaiset ikkunat, ja tällaisiin ikkunoihin kaihdin asennetaan pinta-asennuksena. Ikkunanpuitteen pintaan siis kiinnitetään yksinkertainen kiinnike, jonka varassa kaihtimen langat kulkevat ja mahdollistavat liikuttelun molempiin suuntiin. Jos siis haluaa hieman suojaa ohikulkijoiden katseilta, voi kaihtimen jättää alhaalta kiinni, mutta kuitenkin avata ylhäältä ja saada näin valoa huoneeseen. Meillä vierashuoneen ikkuna sijaitsee suoraan kävelytien varrella, joten tämä ominaisuus on todella tervetullut.

Tässäpä siis ensimmäinen versio viersmakkarista uusilla kaihtimilla. Huomenna seuraa sitten se mustempi vaihtoehto, pysykäähän kuulolla.

ps. Jos haluatte lukea lisää VisorQueen kaihtimien asennuksesta, käykäähän kurkkaamassa aiempi postaus täältä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)