Sisustusvinkkejä yksiöön | White studio apartment / Shop the look

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

/I seem to have this obsession about decorating somebody's studio apartment. Here are a few tips for you who actually are doing it right now./

Kun oma kotin alkaa olla niinsanotusti valmiksi sisustettu (vaikka mikään koti ei kai koskaan ole valmis), sormeni syyhyäisivät päästä toisten kämpille paikkoja laittelemaan. Samalla tällainen suunnittelufiilistely on myös keino purkaa shoppailuntarvettani ostelematta kuitenkaan ihan kaikkea kaunista mitä näen. Kun säilytystila vaan tulee vastaan siinä, monetko lakanat ihminen voi omistaa. Tänään ajattelin esitellä teille bongaamani kuvan taiten sisustetusta yksiöstä, ja tarjoilla samalla muutaman täsmävinkin, millä samantyylisen lookin voisi toteuttaa oman asuntoonsa.
Kuvat

Vaaleus on valttia pienessä tilassa. Vaikka kuvan asunnossa on perinteikkään sävyinen puinen lattia ja jopa vaikka matto on iso ja musta, jää yleisilme kevyeksi, kun sitä ei ole tukittu liialla tavaramäärällä. Matto myös rajaa olohuonealueen omaksi tilakseen. Säilytysratkaisuna toimii mm.säilytysrahit ja sängynalus ja muutamalla viherkasvilla ja leikkokukkakimpulla on saatu tilaan raikkautta ja keveyttä. Sekä sohva että sänky on pedattu kutsuvaksi pehmeäksi löhöpaikaksi runsain maanläheisillä väreillä väritetyin tekstiilein. Verhottomuus lisää valoisuutta, mutta yhtä hyvin tilaan olisi voitu myös valita ohuenohuet valkoiset voileverhot, jotka läpäisevät valoa. Kekseliäs keino lisätä laskutilaa on ollut rakentaa suojaritelikkö peittämään lämpöpatteria.

Ja sitten niitä vinkkejä, miten voisi omaan kotiin luoda samaa tunnelmaa. / Shop the look


tikashylly / sohvapöytä / säilytysrahit /sohva / baaripöytä / yöpöytä / baarijakkarat / julisteet

villamatto / kattovalaisin / lattiavalaisin / kynttilänjalat / kukkaruukut / maljakot / torkkupeitto sohvalle

torkkupeitto sängylle / tyynyt sohvalle: täällä, täällä, täällä, ja sängylle täällä, täällä ja täällä /

päiväpeite (-50%) / pellavalakanat (14.2 saakka -20%)


Kaikki poiminnat on siis tehty omasta suosikkiverkkokaupastani Ellokselta. Elloksen kodinosaston valikoima on laajudessaan vertaansa vailla, niinkuin voi päätellä tästäkin, että koko kodin sisustus löytyy samasta osoitteesta. Kollaasista jätin tämän pois, mutta Ellokselta saa siis jopa sänkyjä ja osamaksuvaihtoehdon avulla myös opiskelijalla on mahdollisuus hankkia kotiinsa kerralla enemmän.

Koodilla 335403 saa tällä hetkellä myös koko Elloksen kodin valikoimasta huonekaluja ja muutamia erityistuotteita lukuunottamatta -30% alennuksen. Jos siis satuit ihastumaan vaikkapa ideakollaasin villamattoon, kannattaa nyt tarttua tarjoukseen. Itseäni houkuttaisin suuresti nuo valkoiset pellavalakanat, erityisesti, kun niissä on nepparit alasuussa, mikä estäisi peiton valumisen poisa pussilakanan sisältä. Meinaa nimittäin hermot loppua keräillä joka aamu puoli peittoa takaisin pussariin, kun olen sen verran levoton nukkuja...Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)