Olohuoneen (musta) matto | Black

perjantai 12. helmikuuta 2016

/Weekend./

Kuvassa alla näky tämän illan ja kenties koko viikonlopun suunnitelma. Sohva. Ja loputon määrä kahvia. Höystettynä tänä iltana VoF:illa ja huomenna sitten jollain muulla. Kaksi viikkoa kestänyt epämääräinen ollako sairaana vaiko eikö ollako on tällaiselle levottomalle sielulle ihan liikaa, ja ajattelinkni viikonloppuna pysytellä jalat kuvina, ja jättää ulkoleikit loskasohjossa / juuri sataneissa lumikinoksissa väliin, jotta olisin taas ensi viikolla iskussa. Mieli ja ruumis halajaa takaisin treenien pariin, ja tällaisena on/off-ihmisenä myös ruokavalio lipsuu heti kun treenit jää treenaamatta. Mutta toivossa on hyvä elää, että maanantaina ollaan taas kunnossa.
Ja aiheeseen. Miltäs teidän silmään näyttää alla olevan kuva matto. Matto on Kodin 1:sta reilu vuosi sitten hankittu Anno-malliston matto, joka on oikea lapsiperheen unelma. Nukka on niin pehmeää, että matolla jaksaa tenavan kanssa pörrätä vaikka koko illan takaosaston puutumatta ja juuri sopivan lyhyttä, että kaikki pikkiriikkiset lelut sieltä kuitenkin seasta vielä löytyvät. Myös koko on riittävä, eli 200 x 290, mitä ei tahdo mistään löytyä kohtuuhintaan, eikä värin puolesta tarvitse koko aikaa olla hötkyilemässä, että mitähän siihen seuraavaksi kaatuu. Mutta sitten tulee se mutta. Ja se muttahan on juuri se väri. Aina aika ajoin minun käytännöllisempi puoli alkaa hälvenemään taka-alalle, ja esteettisempi puoli alkaa päällepäsmäröimään, ja vaatimaan valkoista mattoa. Vaikka sitä saisi sitten hysteerikkona taas kulkea Jampan perässä vahtimassa, että käsiä ei pyyhitä mattoon (kas kun sehän on  niin kätevää...) tai urputtaa olohuoneen puolella alvariinsa ruokailevalle miehenpuolelle sotkuista, niin silti. Ei sattusi kenelläkään olla vinkata täydellistä mattoa valkoisena, jättikoossa ja mielellään hyvin hyvin edullisena...?
Mutta nyt minä lähden paistamaan itselleni gluteenitonta pitsaa. Ajattelin olla tänään niin hurja, että testaan tehdä pohjan kananmunasta...jos sattuu onnistumaan, niin kerron sitten myöhemmin lisää.
Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti

  1. Heippa! Meillä on ellokselta iso nukkamatto valkoisena,hintakaan ei päätä huimannu,kun ellos postittaa monesti niitä 40% allennuskuponkeja. Kannattaa katsoa sieltä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)