Indiedays Blog Awards 2015

maanantai 2. marraskuuta 2015

/Spent the weekend in Helsinki with many many lovely bloggers. It was time to party at Indiedays Blog Awards./Jos nyt voisi lyhyesti oloa kuvailla, niin sanoisin olevani väsynyt mutta onnellinen. Kyllä kannatti. Siis lähteä viikonlopuksi Indiedaysin järjestämiin Bloggers' Inspiration Day-tapahtumaan ja Blog Awards-gaalaan. Lähteminen täältä pohjoisesta on aina niin kovan työn (ja monen euron) takana, mutta aina sitä palatessaan saa todeta matkan olleen sen arvoinen. Kun on viikonlopun mennä liihotellut aivan erilaisissa ympyröissä kuin normiarkena, niin jaksaa taas tavallista tallaamistakin ihan erillä tavalla.

Lauantaina kokoonnuttiin Ravintola Maxineen useamman sadan bloggaajan voimin tutustumaan näyteilleasettajiin ja tapaamaan toisiamme. Ja mikäpä tekisi bloggaajien kokonntumisajoista juhlavampaa kuin muutama lasillinen kuohuvaa ja kuppikakkunen?
Nelly.com:in pisteellä pääsimme tutustumaan ihaniin uutuuksiin.  
Samoin kuin Vagabondin pisteellä. Vagabond onkin yksi suurimmista kenkäsuosikeistani, sillä heidän kenkänsä ovat niin mukavan mallisia, että nillä jaksaa kävellä aamusta iltaan. Olenkin jäänyt muutamia Vagabondejani suuresti suremaan, kun niistä on lopulta aika jättänyt. Pitäisi aina nähtävästi ostaa hyviä kenkiä kahdet parit kun sellaiset sattuu löytämään.
Santa Marian pisteellä pääsimme tutustumaan uuteen Aasia-tuoteperheeseen, ja näistä tuotteista onkin tulossa lähiaikoina hieman lisääkin juttua reseptivinkin muodossa.
Välillä piti piipahtaa haukkaamassa pientä välipalaa, että jaksoi taas jatkaa kiertämistä.
Viinimaan pisteeltä vinkattiin, että aina yhtä ihanasta Fresitasta tulee tällä viikolla markkinoille Limited Edition talvipakkaus. Tämän vuoden pikkujouluajan drinkiksi voin lämpimästi suositella Fresita + Blossan Viiniglögi-yhdistelmää.

Edellä mainittujen lisäksi tuli tapahtumassa myös hipisteltyä Olympuksen kamerakaunokaisia, testailtua Tuplan uusia proteiinipatukoita ja kuvautettua itseään Instrumentariumin pisteellä uudet pokaehdokkaat päässä. Parasta oli myös päästä näkemään kaikkia ihania bloggaajakollegoita, ja moni blogi saikin nyt kasvot tarinoidensa taakse. 

Päivätapahtuman päätyttyä oli aika kiiruhtaa kipin kapin majoituspaikkaan valmistautumaan ilajuhliin. Yövyimme tällä kertaa ystäväni kanssa Forenomin design-huoneistossa, ja kyllähän meinasi naurattaa kun paikalle saavuimme. Vasemmalla puolella katua odotteli yömaja ja oikella puolella luki kadun varren liikkeen ikkunassa jotain hyvinkin tuttua...
Iltajuhlan juonsi keväältä tuttuun tyyliin Tea Kalifa. Tällä kertaa Blog Awardsin teema oli Haunted Circus, mikä näkyi illan juhlapaikana toimineen yökerho Tigerin somistuksessa. Omasta iltalookista ei tietenkään tullut kuvaa napattua, sillä loppupeleissä meillä tuli sellainen hoppu tapahtumien välillä, että jouduttiin melkein pistämään juoksuksi. Oltiin nimittäin varattu ennen gaalaa ravintolapöytä Kampin BBQ-Housesta, ettei pääse nälkä yllättämään kesken juhlinnan. Ruoka osoittautuikin erinomaiseksi, joten suositukset täältä kyseiselle ravintolalle. Myös palvelu oli ensiluokkaista.
Innokkaimmat bloggaajat seuralaisineen ottivat osaa illan teemaan pukukilpailun muodossa.
Ilta huipentui palkintojen jakoon, jossa tunnustusta saivat niin tuomariston suosikit kuin yleisön omat suosikit. Eri kategorioiden voittajat voit käydä kurkkaamassa täältä.
Illan juhlinta jatkui meillä ystävän kanssa pikkutunneille saakka, ja sunnuntaina palailtiin Kämp Brasserien brunssin kautta hieman reissussa rähjääntyneinä, mutta monta kokemusta rikkaampana kotiinpäin. Kiitoksia vielä kaikille reissussa tapaamilleni bloggaajille ja ennenkaikkea Indiedaysille juhlien järjestämisestä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)