Mustavalkoinen joulukattaus | Black and white table setting for Christmas

torstai 29. lokakuuta 2015

/Last Christmas our table setting looked like this. I have already started wondering about how it should look like this year./

Joko sen saa sanoa, saahan? Sen J-sanan? Alkaahan viikonloppuna kuitenkin jo marraskuu. Eli joulu se on joka on alkanut taas pyrkiä mielenpäälle. On tullut useampaankin kertaan kurkisteltua eri brändien tämän joulun uutuuksia ja joulustailauksia. Ja vaikka perinteiseen tyyliin meidän joulusuunnitelmat ovat tässä vaiheessa vielä aivan auki, niin vähänhän se jo mietyttää se joulukattaus. Kutkuttelisi vähän ajatus tehdä muutama mallikattaus jo etukäteen. Mutta koska blogin lukijakunta on  osittain muuttunut viime vuodesta, jolloin kirjoittelin vielä CASA-blogien puolella, ajattelin heittää tänään kehiin TB-postauksen viime joululta. Jouluna 2014 meillä katettiin pöytään yllättäin mustavalkoinen kattaus, mutta monennäköisiä härpäkkeitä on koristeeksi sekaan eksynyt. Suunnittelen aina alunperin pelkistettyjä ja yksinkertaisia kattauksia, mutta sitten joku ihmeen prinsessamoodi iskee aina viime hetkellä päälle, ja alkaa kuorruttaa pöytää kaikenmaailman glitterillä... Mutta tältä se siis näytti.

Viime vuonna olin erityisen ihastunut noihin Annon puisiin mustiin ja valkoisiin kuusipuihin, ja epäilenpä, että ne kaivellaan tänäkin vuonna esille. Jos ei kattaukseen, niin muihin asetelmiin. Tunnettuun tyyliin ehdin muuttaa mieleni joulun teemavärin ja koristelujen runsauden suhteen vielä moneen kertaan seuraavan puolentoista kuukauden aikana, joten saapa nähdä mihin sitä tänä vuonna taas loppupeleissä päädytään.

Tänään olen muuten tuskaillut noin sata tuntia (ainakin siltä se tuntui) pakkaamisen kanssa. Miten jotkut voivatkin osata vaan heitellä olennaiset tavarat kassiin ja lähteä menemään? Minä sovitan aina tuhat asukokonaisuutta ja sitten kun en silti osaa päättää, pakkaan ne kaikki mukaan ja odotan viime hetken inspiraatiota sitten siellä perillä. Todella järkevää... Kaikki tämä liittyy siis Indiedays Blog Awardsiin, jota varten pitäisi täältä pohjolan perukoilta huomenissa pääkaupunkiseudulle liidellä, eli jos viikonlopun aikana haluaa meininkejä seurailla, kannattaa klikkautua seuraajaksi instagramissa @ladolcevitadisandy. Ensimmäinen aiheeseen liittyvä päivitys sieltä jo löytyykin.

Mukavaa viikonloppua jo valmiiksi, ellen huomenna ennen lähtöä enää linjoille ennätä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)