Sisustajan karkkikaupassa | Mia Design

tiistai 3. marraskuuta 2015

/ A couple of weeks ago a new shop Mia Design was opened here in Oulu. It is like a little piece of heaven for all of us loving the Scandinavian decor./

Joulu on taas, joulu on taas... tai ainakin melkoiselta joululta se tuntui. Astuminen sisään Oulun uusimpaan sisustuskauppaan nimeltään Mia Design. Ja tätä on todellakin Ouluun kaivattu. Vaikka meilläpäin on suhteellisen paljon sisustusputiikkeja, on kaupungista puuttunut nimenomaan tällainen skandinaaviseen pelkistettyyn sisustukseen keskittyvä liike. Mia Designista löytyy nyt monet brändit, joiden tuotteita on aiemmin joutunut tilailemaan kaukaakin, kuten Ylva Skarp, Mayn ja OYOY. Toki liikkeeltä löytyy myös verkkokauppa, ettei puolestaan muut kuin paikalliset lukijat jää nyt siellä harmittelemaan liikkeen pohjoista sijaintia. Mia Design sijaitsee Oulussa Pakkahuoneenkatu 19:ssä (ja osoitetta googlaavat paikalliset, kyllä vaan, se on juuri se sama osoite, jossa sijaitsee Nightclub Tähti.) ja on kahden sisaruksen Miian ja Annukan yhteistyön tulos. Liike on sisustusliikkeeksi todella tilava ja valoisa, joten sinne kehtaa mennä ihailemaan ja hipistelemään, vaikka juuri sillä kerralla ei ostoaikeita olisikaan. Valikoimaa on edullisimmista pientuotteista aina hieman hintavampiin mattoihin saakka, ja ainakin itse olisin voinut kiikuttaa kaupasta ihan kaiken mukanani. Varmaankin juuri tästä syystä liikkeen omistaja lupailikin, että piakkoin heiltä on saatavissa myös lahjakortteja, vink vink. Monesti ystävien luo kyläilemään mennessä miettii, että pitäisiköhän viedä jotein tuliaisia ja mitä se voisi olla. Itse sisustamiseen hurahtaneena voin vinkata, että jos sinunkin ystävälläsi on samanlaisia taipumuksia, ei viemisen tarvitse olla aina mitään suurta ja mahtavaa, vaan se voi olla ihan hyvin myös pientä ja kaunista. Esimerkiksi Nicolas Vahén mausteet ja muut ruuanlaittoon liittyvät tuotteet ovat oiva ja edullinen pikkuvieminen, mistä emäntä ilahtuu taatusti.

Käykääpä tutustumassa Mia Designin Facebook-sivuihin, siellä kun lupailtiin kertoa, miten joulun saapuminen kaupalle edistyy. Itse ainakin odottelen jo innolla.


1 kommentti

  1. Kaunis liike :) Tämä onkin jo käyntilistalla kun seukki kerrran Ouluun tulen !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)