Olohuoneen syystunnelmia | Monochrome Living Room

maanantai 12. lokakuuta 2015

/This weekend in the living room. Waiting for the winter./


Touhukas päivä on taas takana. Ulkosalla alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että syksy on muutamaa kunnon tuulenpuuskaa vaille taputeltu, ja lehdet roikkuu enää viimeisillä voimillaan puissa. Aamulla oli ilmeisesti rytissyt ympäri Suomea, kun musta jää pääsi jälleen kerran yllättämään autoilijat. Itsekin ajelin kieli keskellä suuhun töihinpäin kesätassut alla, ja manasin kaikki turvaväliini väkisilllä änkeävät kanssa-autoilijat alimpaan maanrakoon. No, nyt on sitten talvirenkaat alla. 

Viikonloppu meni vauhdikkaasti siskon muuttopuuhissa ja kotihommien parissa. Tällä viikolla myöhemmin onkin tulossa Päiväni kuvina-postausta sunnuntain touhuilusta. Muuten kotosalla ei suurempia muutoksia ole tapahtunut, mutta pieniä juttuja on taas vaihdellut paikkaa, ja perjantaipuska ja kynttilät toivat harmaaseen lauantai-iltaan syksyn tunnelmaa. Hemtexin valkoinen talja on ihastuttanut edelleen myös Jamppaa, joka saattaa iltaisin iltapesujen jälkeen käärityä lattialle taljan mutkaan. Ripaus harmaata pehmentää myös kummasti mustavalkoista yleisnäkymää. Jotenkin ainakin itselle tuli näitä kuvia katsellessa jo melko talvinen tunnelma, entäs teille?

Ja yksi juttu vielä. Piskuinen blogintekeleeni on muuten ehdokkaana syksyn Indiedays Blog Awardsissa sisutusbloggaajien Livingspace-sarjassa. Mukana on monenmonta huippublogia ja useita ammattibloggaajiakin, joten ihan kärkisijoja tässä ei nyt metsästellä, mutta olisihan se mukava, jos joku muukin sattuisi minulle äänensä antamaan kuin oma äitini. Jos sinulla on siis tapana käydä horinoitani lueskelemassa, olisin hyvin onnellinen, jos haluaisit käydä jättämässä äänesi blogilleni täällä. Äänestää voi nimettömänäkin, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja. Palkintoina on lippupaketteja Blog Awards Gaalaan sekä 50 euron arvoisia lahjakortteja tavarataloihin.
                                                     Äänestämään pääset täältä.


2 kommenttia

 1. Hei!
  Mistä olet ostanut tuon ihanan keinutuolin?
  T:blogisi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   tuoli on Eamesin suunnittelema Rar-keinu. Omani ostin Oulussa Vepäsäläiseltä, mutta taitaa niitä saada muualtakin. Hintavahan tuoli oli, mutta kyttäilin Vepäsäläisen kampanjaa, joka heillä aina aika ajoin on kanta-asiakkaaksi rekisteröityneille, jossa saa 100 euroa alennusta tietynhintaisesta ostoksesta. :) (http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/lepotuolit/rar-keinu)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)