Mustavalkoiset joulupallot | Just a little bit of Christmas

torstai 22. lokakuuta 2015

/Is it too early to start fussing about Christmas?/



No niin. Menin sitten eilen ostamaan taulukoukkuja kollaasiseinää varten, mutta ostinkin sitten jotain ihan muuta. Joulupalloja nimittäin. En vaan voinut itselleni mitään, kun ne siinä hyllyssä minua niin selkeästi odottivat. Yritin kyllä kertoa itselleni, että viime joulun jälkeen pakatessani koristeita laatikoihin totesin, että joulukoristeiden keräämiselle on pantava piste. Mutta ei auttanut.
Samalla nappasin mukaan jo muutaman sopivan värisen lahjapaperirullan. Ja arvatkaapas mistä nämä löydöt tehtiin? No halpaketjujen aatelia edustavalta Clas Ohlsonilta.
Valkomustat pallot myytiin neljän kappaleen pakkauksessa ja nuo isot mustavalkokuvioidut paperista tehdyt kahden kappaleen pakkauksessa. Alustava ajatus olikin ripustaa isot pallot ikkunaan roikkumaan. Vaan nyt kyllä joutuu vielä vähän aikaa hillitsemään itsensä. Kun pensaissa on vielä lehdet ja vettä sataa vaakasuorassa, ei kenties ihan vielä ole aika alkaa koristelemaan kotia jouluun...



Ps. Olethan jo muistanut äänestää Indiedays Blog Awardseissa. Aikaa on tämän viikon sunnuntaihin saakka, ja muista, että yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan myös palkintoja. :)


7 kommenttia

  1. Ei ole tosi. Eilen oltiin kaupungilla ja sanoin haluavani käydä CO.lla mutta muu perhe oli jo ihan täynnä kaupoissa kiertelyä. Nyt meni nämä ihanuudet sivu suun. Oliko näitä vielä ostettavaksi saakka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jonkun verran oli, siinä heti kassan läheisyydessä. Myyjä vähän vinkkasi, että jotain lisääkin mustavalkoista olisi vielä tulossa, että pitänee itselläkin käydä siellä vielä uudemman kerran. Muistaakseni muuten Clasun verkkokaupan kautta voi tilata ilman toimituskuluja paikallisliikkeeseen. :)

      Poista
  2. En enää muista mitä kautta löysin blogisi mutta tää on ihana!<3 Ehdottomasti alan seurailemaan jatkossakin! Mistä on tuo musta ihana pyöreä tarjotin?:) -Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos henna kauniista sanoistasi. :) Tarjotin on HM Home-mallistoa. Puiset tarjottimet myytiin kolmen erikokoisen kappaleen settinä, mutta en osaa sanoa onko näitä vielä saatavilla.

      Poista
  3. Kiitos, harmi ei noita tarjottimia ole enää myytävänä. Olis ollu just passeli meille :) vielä tuo valkoinen ja harmaa Elloksen torkkupeitteet, onko miten kestänyt käyttöä, nyppyynttyykö materiaali nopeaa niinkun yleensä tuollaiset, tyynyissä etenkin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. No harmi. Nyt jäin aprikoimaan mitä torkkupeitteitä tarkoitit, kun juuri tässä kommentoimassasi postauksessa ei niitä näy, ja minulla on torkkuja melkoisen monta. Useissa kuvissa näkyvä valkoinen puuvillatorkku on Pentikin ja se on kyllä ollut laadukas ja kestänyt hyvin pesuakin. Vaaleampi harmaa on Marco Polo Home mallistoa ja aikanaan Ellokselta ostettu, ja ollut myös tosi laadukas, niitä ei vaan enää Ellokselta saa. Tummempi harmaa joulukuvissa ollut peite on Ellos Home, mutta se oli meillä valitettavasti vain somistuslainassa, eli sen kestävyydestä en osaa kertoa. Näistä ehkä eniten suosittelisin hinta-laatusuhteeltaan parasta Pentikin versiota, niitä on uskoakseni vielä saatavanakin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)