Stressaantunut bloggaaja

torstai 27. elokuuta 2015

Huh. Nyt meinaa vähän hirvittää mitä on tullut luvattua. Meillä on nimittäin PoP-blogien kirjoittajien tapaaminen jälleen kerran, ja minä tulin luvanneeksi, että voidaan kokoontua meillä. Arvatkaapa meinaako pikkuisen stressata, kun kotiin on tulossa kymmenisenkunta toinen toistaan upeammissa kodeissa asuvaa naisihmistä. Ja sitten ku yrittää täällä järjestellä paikkoja ja siivota viikonloppua varten, tulee perheen metrinmitta perässä ja sotkee kaikki paikat samaa tahtia. Jos siellä on viikonlopun vieraita kuulosella, niin sovitaanko, että ette huomaa niitä kaikkia tahmaisia pikkusormen jälkiä joka paikassa, tai ihmettele, että sukanpohjiin liisteröityy riisiä missä ikinä kuljettekaan...?


ps. Kuvat on random-räpsyjä työ/vierashuoneesta, joka ei osaa tällä hetkellä päättää olisiko enemmän musta vai valkoinen.

6 kommenttia

 1. Muistan hyvin tuon tunteen! :D Älä kuule turhia ressaa, ihana päästä näkemään teidän kaunis koti ja tapaamaan pitkästä aikaa blogisiskoja! <3 Pian nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lohdutuksesta Heli, yritetään, vaikka Stressi taitaa olla toinen nimeni.:D

   Poista
 2. Ihanaa tulla kurkistelemaan teidänkin kotia ja nähdä taas blogiystäviä ♡

  VastaaPoista
 3. Varmaan iso homma, mutta älä stressaa! Kivasti menee ja lapsiperheessä ei ole koskaan täydellisen siistiä! Huomenna nahdään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos mahtavasta lauantai-iltapäivästä emännälle! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)