Syksyinen kattaus bloggaajatapaamisella

maanantai 31. elokuuta 2015

Vihdoin koitti se lauantaipäivä, kun PoP-bloggaajien joukkio saapui kyläilemään. Tunnustin heti kättelyssä ensimmäisenä saapuneille vieraille, että ikinä ennen ei meillä ole käynyt näin suurta stressiä aiheuttaneita vieraita, sillä harvoinpa muut vieraat saapuvat kamerat kaulassa roikkuen kyläilemään. Olin edellisiltana vienyt jopa Jampan yökyläilemään saadakseni rauhassa siivota koko huushollin. Mutta turhaanpa sitä taas huolehti. Ovathan nämä naiset, joihin olen bloggaamisen kautta saanut tutustua mitä mahtavinta joukkiota. Kokoontumisissamme on aina joka kerta hieman eri kokoonpano, ja niinpä tälläkin kertaa mukaan saapui muutama aivan uusi tuttavuus, mutta silti sitä vaan juttua riittää, kun löytyy harrastuksen kautta yhteinen nimittäjä.

Jostain lueskein vast'ikään tyylikkään kattauksen syntyvän nimenomaan minimalistisella otteella, mutta minäpä en osaa olla rönsyilemättä kattauksen kanssa. Tällä kertaa teemaksi valikoitui syksy, ja aurinkoisesta iltapäivästä huolimatta kaivelin jo kynttilätkin esille. Kattauksen keskelle kävin kansalaistottelematomasti napsaisemassa pihan pihlajasta oksan. Muuten kattauksessa oli jokseenkin sekalainen seurakunta eri astiastoja, sillä ihan ei omista varastoista löydy yhtenäisiä aterimia yhdeksälle ruokailijalle - varsinkaan, kun mies on viime aikoina koitunut kohtaloksi melkoiselle määrälle lasejanikin.
Olennainen osa kuulumisten vaihtamisten ja kuvaamisen lisäksi tapaamisillamme on tietysti myös herkuttelu, ja niinpä täälläkin kertaa kukin toi mukanaan toinen toistaan suussasulavampia herkkuja.
Ihana iltapäivä oli, ja odottelenkin jo innolla, kenen kotiin pääsemme seuraavaksi vierailemaan. Mukana kokoontumisessa oli tällä kertaa PoP-bloggaajista;
At Home
Näköisiä Kulmia
Valkoista Harmoniaa
Luumutar
Suortuva
My Life and My Style
Valoisaa Vaaleaa

Kiitoksia vielä kaikille! Ensi kertaan.


5 kommenttia

 1. Kiitos emännälle ja kiitos uusista inspiraatioista. Tuli kalliiksi taas reissu. :)
  Ensi kertaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kauniista kuvistasi, ja epäilenpä, että jos joskus päästään teille, käy minulle ihan samoin.:)

   Poista
 2. Kiitokset emännälle! <3 Mahtavat puitteet oli tapaamisellemme! Ensi kertaan! :)

  VastaaPoista
 3. kiitos ihanasta vierailusta. Noi pihlajanmarjat on niin ihana lisä kattaukseen. Niitä meillä hyödynnettiin viime syksynä lasten synttäreillä ja se tehdään varmasti tälläkin viikolla pojan kemuissa.

  VastaaPoista
 4. Kiva oli piipahtaa, teillä on ihana koti! Juuri laitoinkin oman postauksen aiheesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)