Edullisempi Isäinpäivälahja

maanantai 3. marraskuuta 2014

Sunnuntaina juhlistetaan isejä, noita perheiden omia sankareita. Joillakuilla riittää muistamista, kun kumppanin lisäksi pitää muistaa lahjoa omaa isää ja kenties vielä isoisääkin. Siksipä ajattelin vinkata teille muutaman helpomman ja edullisemman lahjavinkin. Voin nimittäin kertoa, että ainakaan meidän perheen miesasukas ei käytä aamutohveleita, kylpytakkia eikä kravattia, ja kirjojakin lukee hyvin  harvakseltaan. Nämähän ne ovat ne useimiten mainoksissa pyörivät lahjaehdotukset.
Onko sinun kodissasi asustava isä nykyaikainen metroseksuaali, joka sujuvasti pitää ulkonäöstään huolta muutenkin kuin partaa ajamalla? Löytyykö miehen kosmetiikkavarastosta kuorintavoiteet ja silmänympärysgeelit omasta takaa vai lainaileeko mies kentes puolisalaa sinun tuotteitasi? Vai asustaako kotona sittenkin se perinteisempi suomalainen mies, jonka mielestä komeuden hoitoon riittää kampa, hammasharja ja deodorantti? Meidän perheen isukki on jotain tältä väliltä, mutta täytyy kyllä myöntää, että tavatessamme oli enemmänkin tuota jälkimmäistä sorttia. Sittemmin, kun sattui lyömään hynttyyt yhteen tällaisen kosmetiikan suurkuluttajan kanssa, on tullut myös tutuksi monenlaisten tuotteiden kanssa, ja nykyään ainakin kosteusvoiteita käytetään vallan sujuvasti. Jopa niin sujuvasti, että hän osaa vertailla eri tuotteiden ominaisuuksia. Silläpä uskallankin suositella teille edullisemmaksi isäinpäivälahjaksi niille perinteisimmille mörökölleille miehekkään rempseitä Isännän tuotteita. Sain tuotteet testaukseen blogin kautta jo kauan aikaa sitten, mutta nyt vasta kaikki tuotteet alkavat vetelemään viimeisiään, ja on raportin aika. Näitä tuotteita on perusmiehenkin helppo hankkia, sillä ne voi napata matkaan aivan päivittäistavarakauppareissulla. Tuotteita kun myyvät ihan perusmarketit, mm. Prisma. Tuotteiden hinnat vaihtelee vajaasta kolmesta eurosta seitsemään euroon, joten vaikka lahjaksi keräilisikin koko setin, ei kukkaronpohja vielä välttämättä kurkista. Meidän perheen tuotetestaajan mielestä ehdottomasti paras tuote oli tehokosteuttaja, eli seerumin tapainen tuote, joka imeytyi helposti eikä jättänyt ihon pintaa rasvaiseksi. Hyvänä kakkosena tuli perinteinen kosteusvoide. Ainoastaan suihkugeeli jäi käyttämättä, sillä mihinkäs se koira karvoistaan pääsisi, jos on iänpäivää ajatellut shampoon olevan oiva monikäyttötuote...

IMG_2469.jpg

Koska meiltä taas tällä hetkellä löytyy kosmetiikkaa joka lähtöön, ajattelin, että helppo ja pitkän aikaa ilahduttava lahja olisi lehtitilaus. Lehdistä löytyy valikoimaa ja jokaiselle jotakin. Toisia miehiä voisi kiinnostaa Tieteen Kuvalehti, jossa alan harrastajille on nyt kaupanpäällisenä kauko-ohjattava pienoishelikopteri (miehet, nuo ikuiset pikkupojat!), tai kenties vielä tieteellisempi Tiede, jossa sai nyt isäinpäivän kunniaksi itse valita useista eri lahjoista mieluisimman tilaajalahjan. Vaaria saattaisi kiinnostaa Apu tai Ristikkolehti, tai vauhdikkaampaa isää Tuulilasi tai Urheilulehti. A-lehdillä on nimittäin niistä kaikista lehdistä myös meneillään isäinpäiväkamppis, jossa saa lehtitilaukseen -50% alennuksella, ja siihen päälle vielä tilaajalahjan.
Ja tiedättekö mitä? Vaikka kaikki tuntevani ihmiset väittävät, etteivät ikinä lukisi alla olevaa julkaisua, on se silti kaikissa parturikampaamoissa ja lääkärien odotushuoneissa se eniten repaleiseksi selattu lehti. Tiedän, että ainakin meillä osuisi ja uppoaisi tämä lahja. 
                                                Seiska_980x200_leviikki_still.jpg
Seiskalehteä saa nyt tarjoushintaan 9,95e/Kk ja kaupan päälle saa vielä tyylikkään mustan keittiövaa'an. Miehelle lehti, minulle vaaka. Hyvä diili.                                                                 Father's Day is on it's way.
                              Maybe you could celebrate the dad with a little package full of men's cosmetics
                                      or maybe you could treat him with a period of his favourite magazine.(Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)