Tine K. ja olohuoneen satunnaiset

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Viime viikolla bongasin paikallisen Lifestylenordicin verkkosivuilta joulun saapuneen myymälään. Puoliksi suunniteltuna mutta silti hieman hetken päähänpistosta kurvasin sateisena perjantaina töistäpaluumatkalla keskustan kautta, ja kävin tekemässä täsmäiskun myymälään. Viime vuonna jahkasin koristeiden kanssa niin kauan, että ne, mihin lopulta päädyin ehdittiin myymään loppuun. Tällä kertaa otin siis vahingosta opikseni, ja nyt on jo kassillinen  joulua valmiina odottelemassa vain esillepääsyä. Koska aivan vielä ei kuitenkaan ole varsinaisten joulukoristeluiden aika, pääsi kassista esille asti tällä erää vasta Tine K.n kynttiläkupit. Arvuuttelin myymälässä pitkään ja hartaasti tuon mustan tuikkukupin ja hopeidun kupin välillä, mutta olen kyllä valintaani tyytyväinen. Tuota korkeampaa kirkasta kuppia olen sen sijaan himoinnut jo pitkään, se kun toimii yhtälailla myös kukkavaasina lyhyemmille kukan oksille.
Samalla tulin myös pyöräyttäneeksi taas olohuoneen kalusteet ympäri. Itse haluaisin kokeilla järjestystä, jossa nyt tyhjäksi jäävälle pitkälle seinälle laitettaisiin Tv-taso, ja sohva puolestaan siirtyisi nykyisen tason paikalle (paikka, joka harvemmin on blogissa nähty), mutta talon isäntäväki on ilmoittanut, että TV-tason takana kulkee semmoinen määrä piuhoja ja johtoja nippusiteillä yhteen köytettynä, että taso on siinä missä on ja pysyy. Höh.

IMG_8449.jpg

IMG_8478.jpg

IMG_8482.jpg

IMG_8505.jpg

IMG_8499.jpg

IMG_8490.jpg
IMG_8518.jpg

Oletteko muuten sattuneet selailemaan uusinta Parhaat Kotiblogit-lehteä? Sandynkin kööki siellä vilahtaa yhdessä jouluisessa kattauskuvassa. Lehdessä oli melkoinen määrä vinkkejä joulun sisustukseen sekä joulun DIY-juttuihin. Jonkun verran kuvasatoa löytyy myös Kotiblogien nettisivuilta. Käykäähän kurkkaamassa.

PS. Synkeän pimeä syystalvi ja kuvaaminen. Huokaus. Kohinaa ja kohinaa. Minä ja jalusta vaan ei olla vieläkään löydetty yhteistä säveltä. Vinkkejä?
                                                           Random shots from the living room.
                                         I needed a bit of a change and  moved some furniture around.
                                            Lets see how long this will last, before I get bored again.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)