Bloggarikirppis

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Heipähei kaikki täällä Oulussa ja lähiseutuvilla asustelevat! Onhan jo korviinne kiirinyt sana, että ensi lauantaina 7.6. järjestetään jo perinteikkääksi muodostunut bloggareiden kirppis Oulun Torin rannassa klo 9-15. Tapahtuman Facebook sivujen mukaan paikalle on saapumassa jo tuhatpäinen joukko, eli jos mielit löytöjä tekemään, kannattaa olla ajoissa paikalla.

10259895_746131895426730_856576455407636

Kuva lainattu Karlan blogista.

Minulla on myyntiin tulossa taas hurjat määrät tavaroita ja Jampan vaatteita. Jos siis sinulla tai jollakulla lähipiirissäsi sattuisi olemaan tarvetta 1-2 vuotiaan pojan vaatteille, niin tulehan kurkistelemaan valikoimaa. Myynnissä mm. välikausipukua, kumpparit, Polarn O Pyretin kevyttoppatakkia, PoPin toppalakkia ja kintaita yms. Mukaanhan kannattaa pikkurahan lisäksi varata myös hieman isompia seteleitä, jos mielii päästä myös merkkivaatteista kaupoille. Itse bongasin viime kesänä paljonkin juuri PoPin vaatteita naapuripöydän myyjättäreltä. Lisäksi myynnissä on mm. Stokke Tripp Trapp Baby Set valkoisena sekä jonkun verran vielä vauvatavaroitakin, kuten esimerkiksi tämä ihana Mamas and Papasin unipussi, joka on uudenveroisessa kunnossa oltuaan meillä vaan koristeena. Lisäksi haikein mielin luovun lopuista vauvamaisemmista somisteista, kuten näistä.

IMG_4161.jpg

Pentikin halinalle ja halipupu etsivät nyt uutta kotia, samoin kuin Mamas and Papasin virkattu peite, Shhh....Baby sleeps-ovikoriste, sekä vekkulit kirjatuet.
Lisäksi myyntiin on tulossa jonkun verran piensisustustavaraa, kuten Iittalan tuikkuastioita, ja mm. Designers Guildin pieni lahjapakkaus.

IMG_4173.jpg

IMG_4178.jpg

Muutamia omia vaatteita ja kenkiäkin lähtee myyntiin, mm. Espritin yläosia, ja nämä kuvassa näkyvät mustat Calvin Kleinin nilkkurit sekä konjakin väriset nahkanilkkurit.

IMG_4167.jpg

Mikäli joku mainituista tai kuvien tuotteista kiinnostaisi, mutta et ole paikallisia, niin huikkasehan sähköpostin puolelle, miksei se postitse lähettäminenkin onnistuisi.

Eli tervetuloa kaikki Torille lauantaina, ja kertokaahan blogeja seuraamattomille kavereillekin, että nyt olisi tilaisuus tehdä löytöjä niin pukeutumisen kin sisustuksenkin saralla.

Näkemisiin!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)