Aina ei voi onnistua

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Jep. Tämän piti olla pävän asu -postaus. Kuvittelin aamulla vetäisseeni jotain helteiseen, mutta pilviseen päivään sopivaa loma-asua ylleni, ja kun liikenteessä oltiin kerran koko perheen voimin, lykkäsin kameran miehelle, että otas nyt kuva. Valitettavasti päivän asu -touhua hullunhommana pitävä hieman vastahankainen kuvaaja ei varsinaisesti jaksanut panostaa kuvaukseen, niin sain lopputuloksesta todeta, että taidan olla tykkänään tukaton ja lisäksi kohtalaisen leveän takamuksen omaava. Ei tullut nimittäin kuvaajalla mieleen kertoa, että tuuli tuiversi poninhännän selän taakse ja kuvakulmakaan ei sitten ollut vallan mairitteleva. Koska aina ei kuitenkaan voi onnistua, täräytetään nyt sitten blurrattu versio asusta eetteriin joka tapauksessa.

IMG_4417.jpg
                                 Maksimekko Vila / T-paita H&M / Vyö Pieces / Sandaalit Esprit/ Laukku H&M

Käytiin siis porukalla fiilistelemässä loman alkua ensin kauppatorilla ja sitten Nallikarin rannalla. Nallikarin rannalta löytyy muuten minun mielipaikkani ehkä koko maailmassa. Tiedättehän, kun hammaslääkärissä ja muissa ikävissä tilanteissa käsketään aina ajatella jotain mukavaa tyyliin Think of a happy place, niin se minun onnellinen paikkani löytyy Nallikarin laiturin päästä vanhan majakan kyljestä. Joku muu saattaa ihmetellä, mitä mahtavaa on harmaassa meressä ja kasassa kiviä, mutta tänne minä vain palaan joka kesä. Parhautta on, jos laiturin nokassa saa hetken istua aivan yksin.

IMG_4368.jpg
IMG_4371.jpg
IMG_4366.jpg

Pikkumiehen mielestä parasta hommaa rannalla on istua ja heitellä kiviä mereen. Pitkäksi venähtäneen heittelytovin jälkeen jäimmekin vielä ruokailemaan uuteen Nallikarin Rantaravintolaan. Lounaan jälkeen aurinko ilmestyikin paahtamaan taivaalle ja tuli hoppu kärrätä väsähtänyt matkamies päiväunille.

IMG_4381.jpg
                                          Ministyle: Farkkushortsit ja T-paita Pomp De Lux / Hattu H&M / Tennarit Adidas

 Illalla pitäisi vielä pakata auto kattoon asti täyteen kirpputoritavaraa, toivottavasti huomenna Torilla nähdään.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)