Yksinkertaisen kauniita lahjapaketteja | Modern giftwrapping

lauantai 7. joulukuuta 2019

/It's beginning to look a lot like time to do some giftwrapping../

Tunnelmasta toiseen. Edellinen postaus käsitteli vielä kesämuistoja, ja sen jälkeen olenkin pitänyt tarkoituksellisen tauon saadakseni viimeistellä opintoni Pohjois-Pohjanmaan Kesäyliopistossa. Viime viikonloppuna valmistuin vuoden ahkreoinnin jälkeen lopulta Life Coachiksi Suomen Life Coach Academysta ja nyt pidän loppuvuoden vapaata opiskeluista, ennen kuin taas itseni tuntien pian suuntaan kohti jotain uutta ja innostavaa. Mutta coaching-jutuista lisää myöhemmin, tänään on aika jo perinteeksi tulleeseen tyyliin keräillä taas yhteen vuoden aikana pinnaamiani lahjapaketointi-ideoita. Väriallergisen paketointi-inspiraatio pysyy vuodesta toiseen samansuuntaisena, mutta joka vuodelle olen onnistunut löytämään uusia ideoita. Aiempia paketointipostauksia voit kurkata vaikkapa täältä tai täältä.

simple giftwrapping_1
Miksi oi miksi minusta on aina tuntunut, että tuon lahjaruusukkeen pitää olla erivärinen kuin paketointipaperin? Kun katsoo tätä yksinkertaista kuvaa niin onhan toki päivänselvää että nimenomaan samanvärisen paperin kanssa ruusuke muodostaa mitä tyylikäimmän liiton.  Oikean puoleisessa kuvassa ihastusta herättää kauniit kankaiset lahjanauhat, jotka tekevät heti paketista arvokkaamman oloisen. Vinkkinä muuten, että vaikka mustaa lahjapaperia tuntuu olevan haastavaa löytää, niin Clas Ohlsonilta löytyy edullisia pahvisia lahjapakkauksia niin mustana kuin valkoisenakin.
simple scandinavian giftwrapping
Tyylittele simppelit pakettikortit. Granitista ainakin löytyy valkotussia, jolla tyylitellä kauniit pakettikortit, ja kuinka pienellä vaivalla onkaan oikeanpuoleisen kuvan paketeihin saatu niin viimeistelty tunnelma.
yksinkertainen lahjapaketointi
Kierrätys kunniaan. Miksipä ei pakata lahjaa sanomalehtipaperiin ja kietaista hennosti villalankaa ympärille? Ja näppärät askartelee pienille lahjoille kuten vaikkapa korvakoruille oheisenlaisen pakkauksen vaikka talouspaperirullasta. Nimikortti on myös tässä saatu mahtavan yksinkertaisella idealla kolmiulotteiseksi, mikä tuo lahjaan heti omanlaisensa säväyksen.
mustavalkoiset joulupaketit
Yksinkertainen on kaunista. Esimerkiksi Tigerista löytyy talviaiheisia leimoja, joilla saa piristettyä yksivärisen paketinkin juhlavaksi. Tai mikä ihana idea onkaan pujottaa muutama puuhelmi pakettinaruun ja viimeistellä paketointi pahvitähdellä.
giftwrapping ideas
Taitetut pakettikortit! Näitä on pakko kokeilla. Myös leimakirjasimilla saa helposti paketeihin viimeistellyn ilmeen. Ja jos kotoa sattuu löytymään maalinjämiä, voi niitä käyttää näinkin luovasti. Itse jäin miettimään onnistuisiko tuolaista lumista jälkeä samaan aikaan suihkutettavilla maaleilla...?


Tällaisin miettein näin toisen adventin alla. Joko sinulla on lahjat hankittuna?Lisää paketointi-inspiraatiota ja kuvien alkulähteet löydät täältä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)