Ystävyyttä on...

torstai 14. helmikuuta 2019

Tänään ei ole luvassa tarkkaan rajattuja kuvia ja loppuunsa hiottua kuvankäsittelyä. Tänään on luvassa tärähtäneitä kännykkäotoksia, joita on räpsitty juuri silloin, kun hetki on ollut käsillä vain juuri sen hetken. On ollut kiire takaisin nauttimaan siitä aidosta tilanteesta sen sijaan, että jatkaisi kuvaamista. Ystävien kesken.

Ystävyyttä on...
la dolce vita blogi ystävyys
...Yhteiset elämykset. En tule koskaan unohtamaan ensimmäistä keikkareissuani kuudennen luokan keväällä, kun siskoni kanssa suuntasin Helsinkiin junalla mukanani vain päälläni olevat vaatteet ja taskussa keikkalippu. Melkoinen seikkailu reissusta sukeutuikin yösijaa etsiessä vailla rahaa tai suuntavaistoa, mutta niin sitä vaan ehjänä palattiin takaisin kotiin. Äidille ei tietenkään koskaan kerrottu, mitä kaikkia käänteitä matkaan mahtui. Samaisessa seurassa on sittemmin keikkailtu useamman kerran uudelleenkin, ja tulevallekin kesälle on keikkareissua suunnitteilla. <3
la dolce vita blogi ystävyys
la dolce vita blogi ystävyys
...Jaetut antipastolautaset. Parhautta on ystävä, joka haluaa jakaa kanssasi ravintola-annoksen kristillisesti tasan. Ja siinä sivussa nauraa, ja puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Ja jolle voit sanoa aivan kaiken. Siis AIVAN kaiken. No secrets. Ja silti hän ymmärtää sinua.
la dolce vita blogi ystävyys
la dolce vita blog friendship
...se, että tunnet toisen kuin oman sukkasi. Minun mielestäsi yksi hyvän ystävyyden mittari on yhteiset matkat. Kun toinen tuntee sinut niin hyvin, että näkee jo kulmakarvan asennosta, että olet nyt vessatauon tai ravinnon tarpeessa, ja sietää vieläpä öisen kuorsauskonserton, voit olla aika varma, että tästä tyypistä kannattaa pitää kiinni.
la dolce vita blogi ystävyys
... saada tulla sellaisena kuin on. Kun nyyttäripöytään tuodaan jokainen taitojensa mukaan, on ihan okei, että jonkun piirakka leviää heti kättelyssä murusiksi tarjottimelle, ja toinen on loihtinut jotain vähän fiininpää. Parhautta on myös ystävät, joita varten ei tarvitse siivota, eikä välttämättä edes kammata tukkaa, koska hei, mitä väliä. Tärkeintä on kuitenkin olla yhdessä, jakaa ne ilot ja surut. Välillä nauretaan, välillä itketään, ja välillä itketään naurusta.
la dolce vita blogi ystävät
.... yhteisen ajan esiinkaivaminen. Iän myötä kaikilla on enemmän vastuita arjen pyörittämisessä, mutta ystävät etsivät toisilleen aikaa. Silloinkin tavataan, kun ehkä vähän väsyttäisi, tai huvittaisi mielummin paeta koko maailmaa piiloon peiton alle. Ja kun tavattu on, ei enää teekään mieli mennä maailmaa piiloon, kun sitä ollaan vähän yhdessä parannettu.
la dolce vita blog
Olette ihania! Tiedätte kyllä keitä olette.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)