Instrumentariumin kevään tyylit- jokaiselle jotakin

sunnuntai 6. toukokuuta 2018


Ruusuisia terveisiä parin viikon takaa! Eikö ole aika ihana tuo takana näkyvä kuvausseinä? Tämä kuva on nimittäin otettu Indiedaysin inspiraatiopäivillä Helsingissä yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. Meillä bloggaajilla on perinteiseen tyyliin ollut kunnia päästä ensimmäisten joukossa tutustumaan kevään aurinkolasituutuuksiin ja kehysmuodin trendeihin, ja kuten kauniin keväisestä kuvaustaustakin voi arvailla, on kevään mallisto täynnä ihanan naisellisia malleja. Vaikka monella taholla on julistettu kissamaisten kulmasta kohoavien kehysten olevan juuri se tämän kesän It- juttu, sain itse ainakin valikoimaa selaillessani ilokseni huomata malleista löytyvän tänä vuonna erityisesti jokaiselle jotakin. Malleista löytyy kissamaisten kehysten lisäksi mm. täysin kehyksettömiä aurinkolaseja, ihastuttavan harrypottermaisia täysin pyöreitä laseja, sporttisia kehyksiä sekä  niin pilottimallisia ohuen ohuilla metallikehyksillä varustettuja laseja kuin  paksuilla pehmein pastellisävyin väritetyillä muovikehyksilläkin varustettuja laseja. Diorin lasit hurmaavat naisellisuudellaan ja Fenditä löytyy puolestaan hyvinkin futuristisia moderneja kehysmalleja. Todellakin jokaiselle jotakin.
instrumentarium kevät 2018
Kuvaaja: Jere Viinikainen
Itsestäni ei tällä kertaa ole kuvaa kuin aurinkolaseissa, sillä Helsingissä kyseisenä viikonloppuna puhaltanut tuuli yhdistettynä kaikkialla pöllyävään mustaan katupölyyn sai silmäni herkistymään, mutta itse ihastuin kovasti eräisiin mustasankaisiin Stella Mc Cartneyn kehyksiin. Juuri nyt onkin muuten hyvä hetki tilata itselleen uudet silmälasit, sillä kehyksistä saa - 50% alennusta, ja lisäksi saat toiset lasit kaupan päälle!
instrumentarium 2018
Kuten kuvista näkee, on Instrumentariumin piste blogi-tapahtuman suosituin osasto jälleen kerran, sillä kuka voisi vastustaa tilaisuutta päästä testailemaan näin kattavaa mallistoa. Itse päädyin lopulta lisäämään ostoslistalleni kuvasta poiketen mustasankaiset Michael Korsin lasit, joiden isot linssit ja klassinen tyyli tulee vielä pelastamaan monta meikitöntä päivää.
Aurinkolasien ostamista suunnittelevan kannattaakin käydä pikimmiten tutustumassa kevään uuteen mallistoon Instrumentariumin sivulla, sillä aurinkolaseista saa nyt 20% alennusta, ja ainakin omien kokemusteni mukaan liian myöhään liikkeelle lähteneenä joutuu jo harmittelemaan valikoiman hupenemista. Oulussa Instrumentarium löytyy Kauppakeskus Valkeasta.
instrumentarium 2018
Aurinkoisia kesäpäiviä  odotellen. 

2 kommenttia

 1. Oi mitä laseja ja wow tuo sun kuva on upea.
  Rakastin omia Oakleyn aurinkolasejani enemmän kuin paljon, ne istuivat päähän täydellisesti ja olivat muutenkin todella kauniit mutta jonnekin ne katosivat viime kesänä. Itkun kanssa niitä metsästin pari viikkoa ja sitten luovutin. Nyt oli pakko ostaa uudet aurinkolasit, onhan ne sievät mutta ei ne niitä vanhoja voita. Oikein ihanaa äitienpäivä viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. <3 Ja voin niin kuvitella miltä tuntui kun hukkasit lasit. Itse onnistuin talven laskettelureissulla pudottamaan lompakon, jossa meni korttien lisäksi satanen käteistä, ja vieläkin jurppii kun alkaa asiaa liikaa muistelemaan... saati sitten että tosiaan hukkaa jotain tuollaista mitä ei voi täysin paikata millään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)