Maja, Decor & Lifestyle Shop - Uusi sisustusliike Oulussa

torstai 15. kesäkuuta 2017

/We've got a brand new Decor and Lifestyle shop here in my hometown./

Hellurei ja kaunista kesäpäivää kaikille! Kesä on vienyt mennessään ja blogikin päivittyy hieman hitaampaa tahtia, sillä tokihan tästä on otettava ilo irti kun kesä näyttää kauneimpia puoliaan meille Oululaisille kerrankin näin heti kesäkuun alussa. Auringosta nauttimisen ohessa olemme Jampan kanssa ehtineet myös monena päivänä leikkiä turistia omassa kotikaupungissamme, ja viime viikon lopulla tiemme vei tutustumaan ihkauuteen sisustusliikkeeseen Oulussa nimeltään Maja, Decor & Lifestyle Shop. Ja varmaan moni yhtyy mielipiteeseeni, kun sanon, että jotain tällaista me Oululaiset olemme odottaneetkin jo kauan. Stockmannin lähtö keskustasta jätti ammottavan aukon niin piensisustuksesta kiinnostuneiden kuin  pieniä lahjoja ja tuliaisia etsivienkin elämään. Ja sano minun sanoneeni, mutta ainakaan uuden Sokoksen sisutuspuoli ei minun mielestäni ole millään tavalla paikannut tätä aukkoa suppeutensa vuoksi.
maja shop
maja, decor & lifetyle shop
maja decor
Mutta nyt. Maja, Decor &Lifestyle Shop löytyy aivan keskeltä keskustaa kulmittain entisen Stockmannin rakennusta vastapäätä ja entisen Finlaysonin myymälän vierestä osoitteesta Kirkkokatu 29, ja tarjoaa raikkaan tuulahduksen Oululaiseen sisustusmaisemaan. Tästä liikkeestä jokainen löytää jotakin, ja valikoimansa monipuolisuudella myymälä poikkeaa selvästi muista paikallisista sisustusmyymälöistä. Muualla asuville tiedoksi, että Maja Shopilta löytyy myös verkkokauppa, sekä Facebook ja Instagram-kanavat, joista pääsee seuraamaan ajankohtaisia tarjouksia ja tilaamaan tuotteita. Maja Shopin tiskin takaa löytyy ihanan iloinen ja hymyileväinen myyjätär ja liikkeessä saa helposti kulutettua tovin jos toisenkin asetelmia ihastellen, ja mitä pidempään myymälässä viivähtää, sitä useampiin houkutteleviin tuotteisiin käsi tulee tarttuneeksi. 
sisustusliike oulussa

maja shop

maja decor & lifestyle
Maja, Decor & LifestyleShopin valikoimista löytyy useita tunnettujen brändien tuotteita, ja itse ennustan suurta menestystä erityisesti lasten tuotteille. Tunnetut Oyoyn tuotteet ja Oot Niin Ihana-sarjan tuotteet ovat mitä upeimpia lahjoja vauva- ja lapsiperheisiin, ja voin itse hyvin kuvitella, että lähipiirin tulevia babyshowereita ajatellen lahjakortti Maja Shopiin tule varmasti olemaan hankintalistalla. 
maja shop

oot niin ihana
maja decor
maja decor
Myös piha- ja puutarhaosaston tarjonta on luonnollisesti myös juuri nyt parhaimmillaan ja lahjatavaraa löytyy myös jokaiseen makuun niin hempeän kuin graafisemman tyylinkin edustajille.
maja decor
maja decor
Posteri- ja postikorttifanina ihastuin kovasti liikkeen monipuoliseen tarjontaan, ja Maja Shopista löytyi myös itselleni ennalta tuntematon Scratch Map -posteri. Oletteko te jo kuulleet moisesta? Karttaan rapsutetaan maita sitä mukaan, kun niissä on päässyt matkustamaan, ja mielestäsi tämä on aivan upea lahjaidea paljon matkustavalle ystävälle. Paikallisrakkautta kokevalle sen sijaan tarjolla on ihanan yksinkertainen Oulu juliste. Myös tämä kirjaintaulu jäi vähän perään nimeäni huutelemaan.
scratch map
letter board
Menkäähän kaikki kurkistamaan uutta myymälää ja käykää tutustumassa myös Facebook ja Instagram-sivuihin (@maja.decorshop).
sisustusliike maja decor
uusi sisustuskauppa oulu
sisustuskauppa oulu
sisustusliike oulu* Postaus toteutettu yhteistyössä Maja, Decor & Lifestyle-liikkeen kanssa. *

2 kommenttia

  1. Oi miten ihana sisustuskauppa <3 Tää pitääkin muistaa kun olemme Oulussa pari kertaa vuodessa miehen pelireissujen takia niin minäpä voisinkin poiketa täällä :)

    VastaaPoista
  2. Maja Shopilla myös nettisivut, webshop aukeaa kesäkuun lopulla www.majashop.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)